U trendu

Svideti mu se po svaku cenu

Znajući iz iskustva, svog ili tuđeg, da vezama može da dođe kraj, mnogi smišljaju ideje o pravoj, večnoj ljubavi, i o tome kako ta ljubav tačno izgleda, kako se oni koji imaju tu sreću da im je veza ona prava ponašaju. Jedna od ideja jeste i da devojka mora sve da učini kako bi se dopala svom dečku.
S ovakvim uverenjem nemali broj devojaka će sebi činiti svakakve stvari. Ofarbaće kosu u plavo jer smatraju da momci najviše vole plavokose, nosiće seksi topiće i mini suknjice i visoke štikle iako su donedavno bile u majicama i farmerkama i patikama, pustiće kosu ako je bila kratka, izgladnjivaće se da bi dobile figuru top-modela… Pri tom će zaboraviti na neke stvari.
Zaboraviće da, iako ima momaka koji maštaju baš o manekenskom tipu devojke, uvek seksi i našminkanom, dečko s kojim su one nije jedan od njih. Očigledno nije, jer se nije "smuvao" s manekenkom, nego baš s njom – sa sasvim običnom devojkom, s devojkom koja mu se dopala u farmerkama, kratke tamne kose, bez šminke.
Zaboraviće da se svom dečku dopadaju baš takve kakve jesu – ako se "smuvao" s njima samo zato što se nadao da će ih pretvoriti u nešto što veze nema s njima, trebalo bi da se što pre sklone od njega, ne da povlađuju takvim hirovima. Zaboraviće da će, ako se promene, prestati da budu tako posebne za njega – nestaće ono što ga je u startu privuklo. Možda će kasnije naći momka koji će želeti baš lutkicu u koju su se pretvorile, ali izgubiće onoga ko ih je voleo baš onakve kakve jesu.
Dakle, ako vam padne na pamet da drastično menjate svoj izgled samo zato što mislite da ćete se tako nekom više dopasti, zaboravite na to! Da li biste stvarno bile u stanju da izlazite s nekim ko želi klona Pamele Anderson kao svoju devojku, koga, dakle, vi kao ličnosti nimalo ne interesujete, dokle god može da se pohvali plavušom bujnih grudi pored sebe? Ili biste ipak radije da ste s nekim slatkim dečkom koji voli baš vas? Ako vam se ova druga varijanta više dopada, ne menjajte ništa drastično na sebi, ostanite verne sebi i naći ćete baš takvog momka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.