U trendu

Sviđate im se – ne sviđate im se

Kad vam se neki momak sviđa, prilično je nezgodno kad vam šalje pomešane signale, pa vam nikako nije jasno da li se i vi njemu dopadate, ili ste mu odbojne i nervirate ga, ili o čemu se tu zapravo radi. A takve situacije uopšte nisu retke.
Recimo, dečko koji vam se dopada je nekom prilikom flertovao s vama, lepo ste se ispričali, bilo vam je zabavno, sve super. Baš vam se to dopalo, osetile ste leptiriće u stomaku, jedva čekale da ponovo s njim pričate… A kad ste ga ponovo videli, ništa od flerta, ništa čak ni od normalnog razgovora, bio je odbojan prema vama. Sad ne znate šta da mislite ni o njemu ni o tome da li mu se sviđate.
Kao jedno, možda on uopšte nije flertovao. Moguće je da ste vi njegovo ponašanje videle kao flert, dok je on smatrao da je samo ljubazan. Takođe, ima i onih koji praktično stalno flertuju, a time ništa ne misle, samo uživaju u flertu – kao i onih koji nisu ni svesni da većina njihovo ponašanje vidi kao flert, i onda im tuđe reakcije uopšte ne budu jasne.
Kao drugo, setite se u kakvoj je on situaciji bio ljubazan prema vama/flertovao s vama. Ima onih koji će biti slatki prema vama kad ste nasamo, a odbojni prema drugima. To nije fer prema vama, znamo, ali dešava se. Pokušajte da sa njim razgovarate samo u onim situacijama u kakvim je već bio fin prema vama, i vidite šta će tad biti.
Neko bi rekao da momak kome se dopadate treba stalno da bude fin prema vama. U principu, lepše bi bilo kad bi ljudi stalno bili fini jedni prema drugima; nažalost, nije tako. Zato vam i predlažemo da, pre donošenja suda o njegovim postupcima i odluke šta dalje, pokušate da izvučete ono najbolje iz njega, za početak u okolnostima za koje vam iskustvo govori da se u njima lepo ponaša, a za dalje ćete već videti prema njegovom ponašanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.