Trojka – nikako!

Krenuli ste na sastanak sa devojkom koja vam se sviđa, smislili ste gde ćete da je odvedete, u glavi već imate pripremljen tok razgovora, mislite da ništa ne može poći naopako, ali avaj… Ona je sa sobom povela najbolju drugaricu da joj pravi društvo.

Situacija se može i okrenuti i postaviti iz drugog ugla. Sa devojkom ste nekoliko dana, beskrajno ste srećni kada imate vremena da se vidite sa njom i odlučili ste da malo prošetate Kalemegdanom. Niste stigli ni do Domanovićeve biste, a već ste sreli svog najboljeg druga, koji se odmah nametnuo da vam pravi društvo i učini vam dan „lepšim“. Osuđeni ste da slušate njegove priče o malom fudbalu u ponedeljak, partiji Kvejka od prošle srede i upoređivanju vaše nove devojke sa starom… Dok to trpite, kroz glavu vam prolaze stihovi satanističke pesme u kojoj drug sadistički ubija druga, a samo ste hteli da pronađete neku klupu na kojoj možete na miru da se ljubite…

Dvoje su par, troje je gužva. Imajte to na umu kada želite da se pridružite nekom od drugova ili drugarica u trenucima kada oni žele da malo vremena posvete voljenom biću. Vole oni i vas, vaše prijateljstvo se neće okončati zbog nove ljubavi, ali za sve postoji vreme i mesto, pa nema razloga da sebe dovodite u neprijatnu situaciju. Kao i uvek, pokušajte u mislima da zamenite uloge, ne biste li videli kako biste se vi osećali na njihovom mestu? Nemojte prijatelje dovoditi u situaciju da zažale što su vas ikad upoznali. Ako ste vi ta kojoj treba društvo da bi se videla sa nekim dečkom, upitajte se zašto je to tako? Ako smatrate da nećete moći da vi vodite razgovor, on će sigurno moći – za to se sprema već nekoliko dana. Prisustvo vaše drugarice samo će ga iznervirati; šta mislite o tome da vama u inat počne da flertuje sa njom?

Želimo vam da se lepo provedete na novom sastanku i kući se vratite sa osmehom preko lica. Ako ste dovoljno dobri njoj/njemu i on/ona vama, to je sasvim dovoljno da se sporazumete i provedete divno veče; drveni advokati i sveznajući prijatelji neće vam biti potrebni!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.