Udaje se Lajza Mineli

Lajza Mineli (Liza Minnelli), koja ima pedeset i pet godina, udaće se za četrdesetosmogodišnjeg producenta Dejvida Gesta (David Gest). Par se upoznao na tridesetom jubilarnom koncertu Majkla Džeksona u septembru u Njujorku – Lajza je na koncertu bila kao Majklova prijateljica, a njen verenik producent koncerta.

Kako nije vaspitavana u katoličkom duhu, par će se venčati u Episkopskoj crkvi Sveti Tomas. Na prijem je pozvano oko hiljadu i dvesta ljudi, a planirano je da se u nekom trenutku prijem pretvori u elegantnu svirku koja će trajati, kako se pretpostavlja, oko osam sati.

Lajza je izabrala Elizabet Tejlor (Elizabeth Taylor) i Marisu Berenson (Marisa Berenson) za deo mladine svite, dok će Majkl i Tito Džekson (Michael & Tito Jackson) predstavljati mladoženjinu stranu. Planirano je takođe da Vitni Hjuston (Whitney Houston) otpeva svoju pesmu „Najveća ljubav od svih“ („The Greatest Love Of All“).

Lajza je veoma ljuta što Holivudom kolaju glasine da će to biti rasipničko venčanje. Dugačak spisak zvezda koje su pozvane na svadbu objašnjava činjenicom da su to jedini prijatelji koje ona ima. Minelijeva se raduje svom specijalnom danu, ali je u isto vreme uznemirena negativnim reakcijama koje je njen izbor gostiju izazvao. U novinama se branila rečima: „To su naši prijatelji, koga drugog bi trebalo da pozovemo na venčanje?“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.