Upoznavanje preko četa (2)

E, sad, kad ste dovoljno uplašeni i, nadamo se, voljni da budete jako oprezni, postoji i svetlija strana priče – veoma svetla strana.

Zaista je moguće upoznati nekog ko bi vam se jako dopao preko Interneta. Stvarno je moguće ugovoriti viđenje uživo i otkriti da vam se i uživo sviđaju kao i u internet razgovorima (mada, nikada ne ispadnu baš sasvim onakvi kakvi ste očekivali da budu). Samo, neophodno je da budete oprezni. Ukoliko ćete se dogovarati za ovakvo viđenje, najbolje je da to bude na javnom mestu sa puno ljudi, recimo, u nekom kafiću. Nipošto nemojte ići sami – povedite druga (ili drugaricu, ili brata, ili…). Obavezno recite roditeljima tačno kud idete i ponesite mobilni telefon sa sobom (možete se i dogovoriti sa roditeljima da vas u nekom trenutku pozovu da provere da li je sve u redu – ne brinite, nećete se tako „izblamirati“, samo kažite osobi sa kojom se nalazite da vas roditelji stalno tako svakog časa zivkaju i prevrnite očima).

Ovoliko opreznosti izgleda vam luckasto i smešno? U pravu ste, deluje tako. Ipak, u ovakvim situacijama bolje je da delujete pomalo luckasto nego da budete napadnuti i/ili primorani da se bavite prostitucijom. Nema razloga da se bojite „blama“ – ako se nalazite sa finom osobom, razumeće vašu opreznost (moguće je da će i sami učiniti nešto slično). Ako taj susret uspe i s vremenom vam ta osoba postane dobar prijatelj, prijateljica, dečko, devojka – verovatno ćete se jednog dana slatko smejati pomalo grotesknom upoznavanju. Pa šta? Imati zajedničku priču koja će vas oboje zasmejavati je super; nastradati zato što po svaku cenu hoćete da se pokažete „kul“ i neustrašivim (u prevodu, neopreznim i ne preterano inteligentnim) je luzerski.

Uživajte u novim poznanstvima! Mogućnost da upoznate nove ljude koji bi vam se dopali definitivno je jedna od najboljih strana Interneta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.