U trendu

Vaša devojka flertuje s drugima

Velikom broju momaka se desilo da ih prilično povredi i/ili naljuti kad vide da njihova devojka flertuje s drugim momcima. Za takav postupak devojke mogu da postoje različiti razlozi, a postoji i mogućnost da ona uopšte nije flertovala.
Naime, različiti ljudi različito definišu flert, pa se tako može desiti da dečak pomisli da je njegova devojka flertovala s nekim, a ona se samo nasmejala šali tog momka, ili mu je nešto ljubazno odgovorila. To što je ona vaša devojka ne znači da ne sme da se nasmeje još nečijoj šali niti da ljubazno razgovara s još nekim, da i ne spominjemo da ima momaka koji bi nekog najradije prebili samo zato što je njihovu devojku pitao koliko je sati, što je definitivno preterana reakcija.
Ne kažemo da je nemoguće da je vaša devojka flertovala s nekim momkom. Moguće je. Ima devojaka koje to rade da bi privukle pažnju svog dečka, jer se osećaju kao da ih on zanemaruje, pa žele da mu stave do znanja da on nije jedini i da one mogu da nađu i drugog ukoliko im se on malo više ne posveti. Dešava se i da devojka to uradi iz osvete, jer je njen dečko flertovao s nekom devojkom, ili ona misli da je on flertovao s nekom devojkom. Da ne bude zabune, ne kažemo da je u redu tražiti pažnju flertovanjem s drugim ili se svetiti flertovanjem, samo kažemo da su to neki od mogućih razloga.
Dešava se i da devojka flertuje prosto jer želi da vidi da se dopada još nekom osim svom dečku, ne želi da povredi svog dečka, samo bi da vidi da je privlačna. A dešava se i da flertuje jer voli da flertuje i nije je briga kako se njen dečko oseća. Ružan postupak, ali ima i toga.
I, šta vi da uradite? Kad ste nasamo s devojkom, bez optuživanja joj recite koje vam njeno ponašanje smeta. Nemojte se svađati s njom, samo joj recite šta vam tačno smeta i zašto. Sasvim je moguće da će vam devojka reći da nije flertovala, bilo da jeste, bilo da nije, ali će, ako joj je stalo do vas, a vi ne tražite previše (recimo, ne želite da se ona mazi s nekim, a prihvatate da je normalno da ona razgovara i smeje se i s drugim momcima), promeniti svoje ponašanje.
Pokušajte da ne nastupite agresivno i da je ne uplašite, inače teško da ćete nešto pozitivno postići. Tako biste mogli da je isprepadate i da stalno bude u grču, da ništa ne sme da uradi iz straha od vaše reakcije, i da joj taj strah, ako je iole normalna, vremenom dosadi pa vas ostavi. Budite nežni i nemojte je sputavati – ne kažemo da treba da flertuje s drugima, ali će zaista malo koja devojka prihvatiti da hoda oborene glave, nikoga ne gleda, i da vi budete jedina muška osoba s kojom će razgovarati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.