Zabava za vas i drugaricu

Nervira vas dečko, ili nemate dečka pa vas to nervira. Možda vas nervira što vas ne primećuju dovoljno, ili što vas primećuju pogrešne osobe. Nervira vas neki nastavnik, ili više njih; nerviraju vas obaveze koje imate, nerviraju vas roditelji. Možda se sve navedeno odnosi na vas, možda samo ponešto – u svakom slučaju, prijalo bi vam da se malo opustite i zabavite. To ne mora da bude nikakav skup izlazak. Predlažemo vam jednostavnu, ali super zabavu za vas i vašu najbolju drugaricu, i to u vašoj (ili njenoj) sobi. O čemu se radi?

Pripremite šminku, po mogućnosti veselih boja; i vaša drugarica može da pripremi svoju. Spremite i svoja uobičajena sredstva za čišćenje i negu lica. Onda se „bacite na posao“. Posao je međusobno ulepšavanje – prvo će biti ulepšana jedna, a zatim druga. Neka se vaša drugarica opusti dok joj vi čistite lice, stavljate njenu uobičajenu kremu, a kada koža upije kremu, našminkajte je nekim veselim bojama za koje mislite da joj lepo stoje. Potom dolazi vaš red – vi ćete se opustiti, dok će drugarica ponoviti postupak na vama.

Ovakvo međusobno ulepšavanje je super iz više razloga. Kao jedno, veoma opušta kad vas neko tako macka kremom i šminka, plus je i zanimljivo da vidite za šta vaša drugarica misli da bi lepo izgledalo na vama; uvek je interesantno saznati kako vas drugi vide. Pored toga, veoma je prijatan osećaj kada nekome pomognete da izgleda bolje i da se oseća bolje – osećaćete se bolje obe.

Nije neophodno da se radi o međusobnom šminkanju. Možete i jedna drugoj obaviti manikir, izmasirati jedna drugoj ramena koristeći neko eterično ulje ili mirisnu kremu. Možda ćete napraviti i mini modnu reviju samo za vas dve, s tim što ćete jedna drugoj birati odeću. U šminkanju, manikiru i mini modnoj reviji dozvoljene su i šale, kao i razne šašave kombinacije od kojih ćete se obe smejati.

Posle ovako provedenog popodneva ili večeri, vrlo je verovatno da ćete zaboraviti zbog čega ste uopšte bile iznervirane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.