U trendu

Zaljubljena u autsajdera

Ima onih koji veruju da se devojke zaljubljuju samo u "face", ali to nije tačno – različite devojke zaljubljivaće se u različite momke. Sad, ako se devojka zaljubi u nekoga koga ostali vide kao autsajdera, to ume da bude problematično.
Zašto bi se devojci dopao neko ko se razlikuje od svih ostalih, neko ko se nigde ne uklapa? Neke devojke vole baš takve dečake, dečake sa sopstvenim stavom i sopstvenim interesovanjima (koja nisu ograničena na to kako biti "kul" u društvu). Pored toga što se devojci može dopasti nečiji stav, na toj istoj osobi može joj se svideti još mnogo toga – inteligencija, osmeh, izgled, smisao za humor… U suštini, i takozvani autsajderi su momci kao i svi ostali, tako da nije ništa više neobično da se devojka zaljubi u takvog nego u nekog popularnog.
Ta njena zaljubljenost može joj doneti nerazumevanje drugarica – zar u "takvog" da se zaljubi, pa šta je to videla na njemu, šta će joj on… Naravno, ako su vam to prave drugarice kojima je zaista stalo do vas, prihvatiće i da vam se dopao dečko koji nije u njihovom fazonu.
Postavlja se pitanje – a kako prići takvom dečku? On je i sam verovatno svestan da ga smatraju autsajderom, pa čak i ako se vi njemu već dopadate, lako može da se desi da misli da kod vas nema nikakve šanse. To znači da ćete neki prvi razgovor morati da inicirate vi – srećom, to ne bi trebalo da bude preterano teško.
Ovakav tip dečaka sigurno ima neke svoje posebne sklonosti, verovatno ima i neki hobi koji mu je veoma važan. Raspitajte se šta je to što ga zanima, a onda se potrudite da saznate nešto o predmetu njegovog interesovanja. Ne morate da postanete nikakav ekspert, potrebno je samo da znate dovoljno da nekako možete da počnete razgovor o tome – a onda njega pitajte da vam o tome ispriča malo više. Njegov hobi vam ne izgleda toliko interesantno da biste želele da se mnogo udubljujete u tu priču i da se i tokom veze pretvarate da vas to žarko zanima? To se lako rešava – kada ga prvi put pitate o tome, recite mu da vam treba pomoć (pišete referat o tome, pomažete nekome ko se za to zanima – s vremenom će referat biti napisan, prijatelj/prijateljica će dobiti vašu pomoć, pa više neće biti potrebe da se bakćete s tom temom). Važno je da nađete dobru temu da razgovor počne i da se malo bolje upoznate, a posle toga će već stvari ići svojim tokom.
Ono što je još zgodno jeste da budete uvek spremne za neke novosti i novotarije, pošto ovakvi momci to u principu vole. Nije obavezno da ta novost zainteresuje i vas, dovoljno je da baš ne odbijete da bilo šta čujete o tome.
Dakle, počnite razgovorom o njegovoj omiljenoj temi – i srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.