Zaspao u akciji

Kao i svaki put, radovale ste se tome što vaš dečko dolazi kod vas. Znale ste da mu je taj dan naporan – škola, pa trening, pa je morao da pomaže ocu ili da namešta policu mlađoj sestri – joj, kako je samo dobar i sladak! Zato ste se potrudile da mu spremite palačinke i planirale ste da to veče vas dvoje nikud ne idete – nahranite ga palačinkama (koje nikad ne odbija), posle bude malo „akcije u krevetu“ (ni to nikad ne odbija) i onda oboje slatko zaspite.

Međutim, nije sve ispalo po planu. Da, došao je kod vas. Jeste, uživao je u palačinkama (oboje ste uživali u palačinkama). Zavukli ste se pod pokrivač na vašem krevetu. Već u sledećem trenutku on je zaspao. Joj, pa zar je baš tada morao da zaspi? Niste imale ništa protiv toga, samo ste očekivale da zaspi… posle, a ne pre, to jest, da budemo precizniji, umesto. Niste sigurne šta treba da uradite u takvoj situaciji.

Najbolja ideja jeste da se ušuškate pored njega i da, izuzev toga, ne uradite ništa. On se sigurno nije tako poneo zato što je neosetljiv, nego je jednostavno bio preumoran. To što je mogao da se samo tako sklupča i zaspi pored vas je znak velikog poverenja i u vas i u vašu vezu (vi ste divna devojka i dovoljno dobro se poznajete i verujete jedno drugom da on ne bi morao u svakom trenutku da izigrava frajera). Poštujte to poverenje i pustite ga da se ispava ako je to ono što mu je neophodno. Spavanje će mu biti još slađe ako i vi ostanete pored njega – a i vi ćete uživati uz njega, zar ne?

Onda dolazi buđenje, nakon što ste se oboje lepo naspavali, nakon što ste se oboje propisno odmorili, pa ste puni energije. Imate i više nego dovoljno energije za svu akciju koju želite, a vaš dečko će tako odmoran biti i više nego voljan da vam nadoknadi propušteno.

Uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.