Zašto ga toliko zanimaju njene grudi?

Zna se da momci "blenu" u ženske grudi – ono što se većina devojaka pre ili kasnije upita jeste u čemu je stvar. To je ipak samo jedan deo tela, čemu tolika opsesija, takvo "balavljenje"? Ne postoji jedan konkretan odgovor.
Mogućih odgovora ima više, počev od onih o genetskoj predodređenosti (u to se nećemo upuštati ovom prilikom), pa do nekih koji jednostavno zvuče logično. I, da ne bude zabune, ono o momcima koji "balave" bilo je krajnje uopšteno – naravno da se neće svi ponašati tako. Nekim momcima je, zapravo, bitnije da devojka ima lepe noge, ili guzu, ili lepo lice, vitku figuru – a za ostajanje u vezi ionako nije presudan izgled po sebi, već kako se momak i devojka slažu i koliko uživaju u tome što su zajedno.
Ipak, da se vratimo na priču o grudima i o tome zašto se toliko dopadaju momcima. Jedan deo privlačnosti je u tome što je to nesumnjivo ženska odlika – momci nemaju grudi, ne takve kao devojke. Zato će deo ženstvenosti devojke definitivno biti njene grudi, baš kao što će i devojka u suknji (komad odeće koji se povezuje s nežnijim polom) biti ženstvenija od one u pantalonama.
Drugi deo privlačnosti grudi je taj što su neka vrsta tabua, odnosno, redovno su pokrivene odećom. Momak, bar teoretski, treba stvarno da se dopadne devojci, da joj bude zaista poseban, da bi mu ona dopustila da uopšte vidi kakve su joj grudi, a kamoli da ih dodirne. Kada bi devojke uvek prekrivale uši komadićima tkanine, verovatno bi i one bile privlačne muškarcima; u staroj Kini postojao je običaj da samo muž sme da vidi stopala svoje žene, pa su muškarcima ženska stopala bila veoma privlačna.
I još, grudi mogu da budu veoma privlačne na dodir, nežne i mekane, što je još nešto što se povezuje sa ženstvenošću. A ženstveno je definitivno privlačno momcima.
Znamo da u ovom tekstu nema nikakvog velikog otkrića, ali i ne postoji veliko otkriće kao odgovor na pitanje o privlačnosti grudi. Postoji samo nekoliko detalja, koji se mogu svesti na to da su momcima privlačne devojke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.