U trendu

Zavisne od ljubavi (1)

Neke osobe (devojke najčešće) su naprosto više zaljubljene u samu ljubav i ideju o partneru nego u stvarnu osobu s kojom se viđaju. Upitajte se: da li proganjate određenog momka, uverene da ste ludo zaljubljene u njega, ali čim se „smuvate“ – on vam isuviše brzo dosadi? Da li započinjete vezu uverene da je to „ono pravo“, a onda ste zbunjene i besne kad posle nekoliko nedelja shvatite da je to još jedna greška u nizu? Ako ste potvrdno odgovorile na ova pitanja, možda ste zavisne od ljubavi. Postoji način da izađete iz tog začaranog kruga.

Da li zaboravljate svoje prijatelje kad god nađete dečka?

Ponovićemo po ko zna koji put: normalno je da prvih nekoliko dana provodite dosta vremena s novim dečkom. Devojke koje su zavisne od ljubavi umeju da nestanu u svojim emotivnim vezama. Ako ceo svoj život ostavljate po strani kad se „smuvate“ s novim momkom – ručate s njim i njegovim prijateljima, izlazite s njegovom ekipom umesto sa svojom, uvek ste slobodne vikendom i dostupne kad god da pozove, suviše ste okupirane samom idejom da imate dečka i zanemarujete sopstveni život.

Da li osećate kako uvek morate da imate dečka?

Krećete li direktno ka novom momku čim raskinete s prethodnim? Ako nikada niste bez partnera, možda koristite mladiće samo da biste osetile da ste sigurne u sebe, a ne birate ih zbog istinske obostrane privlačnosti. To je jedan od najpouzdanijih znakova da ste više opsednute samom idejom o ljubavi nego idejom o tome da imate pravu vezu s nekom osobom.

Da li na početku uvek vidite svog novog dečka kao savršeno biće?

Pojedine devojke biraju momke koji na prvi pogled poseduju kvalitete koje one vole, recimo, zgodan je, ima dobra kola, popularnost ili izvanredan muzički ukus. Ipak, to ne znači da su ti momci pravi, da će umeti da ih poljube niti da će se u sekundi potpuno uklopiti s tim devojkama. Greška je birati dečka na osnovu liste osobina koje u ovom trenutku smatrate idealnim. Izgleda da vam treba dečko da biste ga pokazale celom svetu, više nego što vam treba srodna duša.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.