U trendu

Želi vas otkako ste našle dečka

Ima postupaka dečaka koji devojke mogu prilično da iznerviraju, a jedan od takvih je i kad on, koji je zna "sto godina", tek nakon ovog ili onog primeti da je ona žensko, i tek tada pokaže interesovanje te vrste za nju, kao da pre toga u tom smislu za njega nije ni postojala.
Klasičan primer ove pojave je da su njih dvoje prijatelji već jako dugo, ona obično nosi farmerke, i on primeti da je ona žensko tek kad je prvi put vidi u suknji. Drugi primer, takođe nimalo redak, jeste da su njih dvoje prijatelji jako dugo, moguće je i da je ona zaljubljena u njega, ali ne zna kako to da mu stavi do znanja, a on se za nju zainteresuje kao za devojku tek kada se ona "smuva" s nekim drugim dečkom. Pre toga, kao da ju je on podrazumevao u svom životu – i kao da uopšte nije ni razmišljao o njoj kao o devojci, nego kao o ortaku.
To se dešava i ma koliko to devojku moglo da nervira, nije ništa neobično. Ako njih dvoje odnos počnu kao prijatelji, on bi jako dugo mogao da nastavi da na taj način razmišlja o njoj – a moglo bi da bude i da mu se ona sviđa i kao devojka, ali da je siguran da nije zainteresovana za to, pa se i ne usuđuje da nagovesti bilo šta u tom smislu, kako je ne bi izgubio kao drugaricu.
Zašto onda reaguje tek kad je vidi s nekim? Moguće je da ona pre toga nije pokazivala nikakvo interesovanje za momke uopšte, ne u smislu veze, a sad kad je video da se ona interesuje za momke u tom smislu, počeo je i on da pokazuje želju. Nije da želju za vezom nije osećao i pre, samo je tek tada počeo da je pokazuje. Ili, tek kada ju je video s nekim drugim, i kad se osetio povređeno zbog toga, rešio je da pokuša – jer ne želi da ona bude s nekim drugim, želi da bude s njim. A dešava se i da on ni sam nije svestan da mu se ona na taj način dopada, i toga postane svestan tek kad ona bude s nekim drugim.
Nažalost, postoje i manje lepe mogućnosti, kao što je onaj primer s psom koji kosku niti glođe, niti je drugom daje; on ne želi vezu s njom, ali ne želi ni da dopusti da neko drugi ima vezu s njom.
U najvećem broju slučajeva ipak se ne radi o tome, nego on ili nije bio svestan šta oseća prema njoj, ili se tek tad usudio/skupio snagu i hrabrost da pokuša. Kako ćete vi reagovati na to je na vama, samo uzmite u obzir da on najverovatnije ništa loše nije mislio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.