U trendu

Zvera u devojke u časopisima dok je s vama

Momci nekad umeju zaista da nerviraju svojim ponašanjem. Jedan od postupaka koji će biti iritirajući većini devojaka jeste kada njen dečko, dok je ona tu, sa svojim prijateljima gleda u slike dobrih riba iz časopisa ili s televizijskog ekrana.
Devojkama je u principu poznato da momci nisu slepi i da vole da posmatraju ono što im izgleda dobro, i da će, shodno tome, gledati za lepim devojkama na ulici. Nije ni da će one okrenuti glavu kako ne bi videle zgodnog dečka koji prođe pored njih, naprotiv. Ali, gledati slike drugih devojaka dok je ona prisutna? Pred njom? I eventualno ih, zajedno s ortacima, komentarisati? To će većini devojaka biti uvredljivo.
Neće se svi momci ponašati na ovaj način, ima ih i koji znaju da bi to smetalo njihovim devojkama, pa to ne rade pred njima. A što se tiče onih koji to rade, u najvećem broju slučajeva nisu ni svesni da to njihovoj devojci smeta. Njima te devojke iz časopisa i s televizije, ma koliko dobro izgledale, nisu nešto stvarno; može se o njima fantazirati, ali će to ostati samo u domenu mašte (jasno im je da nemaju skoro nikakve šanse da se makar zateknu u istom gradu s nekom svetski poznatom zvezdom, a kamoli da nešto konkretno urade s njom) – prema tome, one ne predstavljaju nikakvu realnu pretnju njihovim devojkama. I zato, po mišljenju takvih momaka, ni njihovim devojkama ne bi trebalo da smeta što oni gledaju takve slike.
To što momcima često ne padne na pamet da vama takvo ponašanje smeta ne znači da se radi o nečemu što su oni nesposobni da shvate. Najčešće je sasvim dovoljno reći im da vam to smeta. Ako to ne bude dovoljno, počnite i vi pred njima da komentarišete fenomenalan izgled nekih glumaca ili drugih zvezda. Vrlo brzo će shvatiti u čemu je problem (cela ova priča važi i u obrnutom slučaju, kada je ona ta koja pred dečkom, dok su joj drugarice tu, zajedno s njima komentariše kako je neki glumac, pevač ili sportista presladak, i kako bi svašta mogla da zamisli s njim).
I dalje ne menja ponašanje? To znači da u vezi postoji ozbiljniji problem – ako voljenoj osobi stavite do znanja da vam neki njen postupak zaista smeta, a ne radi se o postupku koji je od životnog značaja za tu osobu, i ona svejedno ne prestaje s takvim ponašanjem, trebalo bi razmisliti s kakvom ste to osobom i zbog čega vas ona svesno i namerno nervira.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.