U trendu

Privucite izobilje u svoj dom: 3 jednostavna trika pomoću kojih će novac početi da se lepi za vas

Sledećih nekoliko feng šui saveta pomoći će, smatraju stručnjaci za feng šui, da energija novca brže protiče kroz vaš dom.

1. Jarke boje u delovima stana u kojima obavljate poslove vezane za novac

Majstori feng šuja uvek naglašavaju „područje novca” zelenom i ljubičastom bojom.Zelena je boja vitalnosti i rasta, a ljubičasta predstavlja bogatstvo.

U kuhinji pronađite mesto za činiju grožđa – idealno je da pomešate belo (zeleno) i crno (ljubičasto) grožđe, a kada prođe sezona ovog voća, zamenite ga prelepom replikom u farbanom drvetu ili staklu..

2. Pažljivo rukovanje novcem je imperativ

Mnogi od nas imaju običaj da zgužvaju novčanice po džepovima ili ih ostavljaju na raznim mestima u kući. Kada počnete da zanemarujete novac, on će početi da zanemaruje vas. Razmislite o odnosu koji imate prema novcu i počnite da ga poštujete. Uvek ga držite uredno presavijenog u lepom novčaniku ili kutiji ili gde god da ga držite. Vodite računa da vaši računi budu uvek lepo složeni, spakujte račune za domaćinstvo u prelepe koverte ili plastične kutije u živim bojama. Držite ih na levoj strani stola, gde je novac u radnom prostoru.

3. Novac je energija koja mora da teče

Ako nemate dovoljno novca da date i potrošite, sigurno možete drugima posvetiti malo svog vremena ili pažnje. Zato provedite nekoliko minuta svake večeri da budete zahvalni za ono što imate i razmišljajući o tome šta biste mogli dati drugima. Uspeh nije samo da dobijemo više, već i zadovoljstvo u onome što već imamo. Kako se osećate zahvalnije za ono što imate, u vaš život će ulaziti više obilja i osećaja zadovoljstva, piše atma.hr.

(Sensa)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar