U trendu

Super korisni saveti kako da osušite veš kada je napolju hladno i loše vreme

U ovo jesenje vreme kada račini za struju samo rastu, svi pokušavaju da pronađu načine da osuše svoju odeću i peškire bez korišćenja grejanja i grejalica koje isisavaju energiju.

Recimo, peškirima može biti potrebno i do 24 sata da se osuše u zatvorenom prostoru bez korišćenja sušilice ili radijatora. Međutim, kako prenosi The Sun, možda postoji i rešenje za taj problem.

Jedna žena je u nekoj grupi na društvenim mrežama pitala kako da osuši odeću i peškire kada se oni ne mogu sušiti napolju. Objava je dobila više od 600 odgovora od obožavalaca čišćenja koji su podelili svoje najbolje savete.

Korisni saveti

Neki savetuju stavljanje na dodatnu centrifugu kako bi se smanjila količina vode koja ostaje u odeći, dok je neko napisao: „Odradite dodatnu centrifugu. Onu odeću koja može na vešalice okačite na vešalice i stavite je na otvoreni prozor. Ostatak stavite pod klima-uređaj. Peškire obično stavljam preko vrata“, napisao je neko.

Druga osoba je komentarisala: „Odradim tri centrifuge sa svakim punjenjem. Imam kuću na tri sprata pa stavljam odeću da se suši svuda. Sve je suvo do sledećeg jutra. Peškiri za kupanje suše se preko ograda i stavljaju u sušilicu na 10 minuta“.

Treći je predložio: „Dodatna centrifuga, zatim na vešalicama iznad okvira vrata i na šipki za tuš“.

„Peškire obično dodatno centrifugujem čak i dva put pre nego što ih okačim. Što više prostora u bubnju mašine, to bolje“, savetuje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)