U trendu

Svi će se diviti vašem kupatilu ako ga preko leta ovako uredite

Da li je vaše kupatilo spremno za vrele letnje dane? Ako nije, evo malih trikova koji vam mogu pomoći da se i na visokim temperaturama lepo opustite u svom omiljenom kutku doma!

Svesni smo činjenice da, kada je leto u pitanju, ništa ne može zameniti kvalitetno proveden dan na plaži. Ali, isto tako morate priznati da je next best thing u situaciji kada niste na moru upravo opuštanje u kupatilu nakon dugog stresnog dana.

Ne moramo da se trudimo da kupatilo bude malo elegantnije, a manje zaista može biti više sve dok su naše ideje dobro koordinisane. Takozvani sezonski dodir može leto učiniti još posebnijim, čak i u toaletu. Evo nekoliko zabavnih i modernih načina da lako preuredite kupatilo za leto.

PASTELNE BOJE
Čak i ako niste ljubitelj pastela morate priznati da ove boje zaista izgledaju kao letnje nijanse. Zapravo, ima li drugih boja koje više asociraju na more, plažu, uživanje u životu? Pastelne boje poput svetlo roze, bebi-plave i bledo žute su savršene za dekorisanje letnjeg kupatila, ali to ne znači da ne možete odabrati i neku drugu boju koju ćete “raznežiti” u ovom delu svog doma.

NAUTIČKI MOMENAT
Šta kažete na temu čamca sa tamnoplavom i belom kao glavnim bojama? Ovaj nautički osećaj je savršen za leto a opret dovoljno neutralan da dobro funkcioniše i tokom cele godine. Koristite bele i tamnoplave peškire, lepu novu prostirku za kupanje uparenu sa belim pločicama, zavesu za tuš sa nautičkom tematikom, pa čak i neke slatke okeanske printove koje možete uokviriti i okačiti na zid.
SVETLA ZELENA ŠEMA
Takođe možete izabrati svežu zelenu šemu. Zamislite travu na vašem travnjaku kao inspiraciju za osećaj na otvorenom u kući. Možete uneti i prave biljke kao ukrase kako biste svoje kupatilo načinili “organskijim”. Što svetlije to bolje, zato slobodno eksperimentišite sa svim mogućim nijansama, jer – hej, zelena je ove godine definitivno u modi!

BELA JE UVEK “IN”
Ukoliko baš i niste pristalica pastela, nautike ili zeleniša u kupatilu, uvek se možete osloniti na staru dobru “belo na belo” kombinaciju. Bela boja je uvek u trendu, ali definitivno ne trpi nered i haos pa se zato postarajte da u kupatilu sve bude na svom mestu. Na ovaj način ćete maksimalno iskoristiti svežinu čistog kupatila a prostor će ujedno izgledati netaknuto i uglađeno.

RAZMOTRITE OSTALE ELEMENTE
Možete učiniti da kupatilo izgleda dvostruko veće tako što ćete prevariti oko da misli da ima više prostora. Ne morate da kupujete veoma skupa ogledala – dovoljno će biti da odaberete bilo koju opciju koja se uklapa u postojeći dizajn. Slično je i sa drugim elementima, primera radi tuš zavesama – one slobodno mogu postati prozirnije ili bar dobiti neki morski print kako bi naglasile lepotu leta.

Sa letom dolazi osećaj lakoće, kao i lagana prozračna atmosfera. Imajte ovo na umu kada preuređujete kupatilo za najtopliju sezonu.

Zabavite se sa sopstvenim osećajem za stil i pustite mašti na volju!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar