U trendu

Ako vidite ove simbole u šoljici kafe, znajte da će nešto poći po zlu: Za 1 znak kažu da je najbaksuzniji

Sok od kafe može da predvidi i dobre i loše stvari, a sada ćemo se pozabaviti ovim drugim.

Predstavljamo vam znakove koji, ukoliko vam se ocrtaju u šolju, ne donose ništa dobro.

Imajte na umu još par stvari. Za gledanje u šolju najbolji su utorak i petak, dok se ne preporučuje da se bavite ovom vrstom gatanja nedeljom ili praznicima. Imate pravo na 3 želje.

Za ljubavne je zadužen domali prst, a za poslovne isključivo kažiprst.

Sekira

Sekira donosi probleme ili sebičnost. Ako je na donjoj strani šolje to znači da ćete imati svađu sa nekim bliskim, uglavnom sa nekim od prijatelja ili iz porodice. Ukoliko je na gornjoj strani šolje – to znači da ćete zanemariti sve i gledati samo stvari koje su vama bitne.

Pištolji

Pištolj ni u jednom slučaju ne predstavlja ništa dobro. Na dnu šolje označava da se loše osećate i da ćete, sa tom količinom negativnih emocija, jako teško normalno funkcionisati. Pištolj na sredini šolje znači osećate bes ili strah od nečega i da morate hitno da pokušate da se smirite.

Peščani sat

Ako je sat u središnjem delu vaše šolje, to znači da ste veoma neodlučni po nekom vama bitnom pitanju. Drugim rečima, zarobljeni ste u nekom životnom procepu i ne vidite izlaz iz svega toga.

Ukoliko je peščani sat na dnu šolje, to vam je nagoveštaj da je krajnje vreme da ispravite neku od grešaka koje ste napravili u prethodnom periodu.

Krst

Krst je na prvom mestu upozorenje da će doći problema prilikom nekih aktuelnih i bitnih stvari u vašem životu, bilo na poslovnom ili privatnom planu. Može biti u pitanju sukob sa nekim, koji ćete malo teži rešiti, piše Najžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar