U trendu

Detalji skandala: Nastavnica spavala s učenikom (15), evo šta mu je govorila

Nastavlja se suđenje 35-godišnjoj nastavnici Kendis Barber iz Velike Britanije koju se tereti da se upustila u polni odnos sa svojim 15-godišnjim učenikom. Naime, nastavnica se tereti da je tri puta spavala sa svojim učenikom i to nakon što su se u septembru 2018. godine dopisivali preko Snapčeta.

Naime, na poslednjem ročištu moglo se čuti da su Barber i njen učenik imali odnose u njenoj ‘omiljenoj’ pozic, piše The Sun.

Barber je učeniku navodno rekla da je trudna s njegovim detetom i pohvalila ga da ima veći penis nego njen muž, koji je redovno s njom dolazio na suđenja.

Pre nego što je slučaj predat u ruke porote, sudija u predmetu Fransis Šeridan rekao je prisutnima u sudnici: „Videli smo razgovor između nje i njenog muža, koji je tokom tog razgovora rekao da je ‘doggy’ poza njezina ‘najdraža’.“

Barber, koja ima decu školskog uzrasta, navodno je učeniku posle prvog odnosa poslala svoju toples fotografiju. S njim se još dva puta upustila u polni odnos, a za to vreme njene nage fotografije kružile su školom.

Eksplicitni snimci nastavnice došlu su i do direktora škole, a Barber je uhapšena u martu prošle godine. Maloletni učenik najpre je negirao da su imali odnose, ali je kasnije policiji priznao da ipak jesu.

– Lagao sam jer mi je rekla da je možda trudna s mojim detetom pa sam se uspaničio. Lagao sam svima osim mojim prijateljima. Rekla mi je da će me uništiti ako je budem odao. Pitao sam je, ‘hoćeš li me optužiti za silovanje?’, na šta mi je ona u poruci napisala samo ‘…’. Nakon toga sam se naljutio i nisam više pričao s njom, rekao je učenik tokom razgovora s policijom.

Sudu je rečeno da su i drugi učenici videli fotografije, videosnimke i poruke, odnosno dokaze da se afera između nastavnica i učenika zaista dogodila.

Barber je tvrdila da je njen učenik njome bio „opsednut i zaluđen“, ali je i priznala da su se dopisivali nekoliko nedelja. Nastavnica tvrdi da nije kriva za iskorišćavanje deteta mlađeg od 16 godina za zadovoljenje polnih potreba, seksualnu komunikaciju s detetom, namamljivanje deteta za upuštanje u seksualne aktivnosti i teranje deteta na gledanje seksualnog čina.

Porota je nakon 10-satnog većanja nastavnicu proglasila krivom po dvema tačkama optužnice, ali po trima, onima najozbiljnijima, podelila se i nije uspela da donese nikakav zaključak pa je sudija na kraju objavio da će se postupak ponoviti. Novo suđenje zakazano je za 18. januar sledeće godine, piše BBC.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.