U trendu

Dramatičan preokret: Mladoženja na venčanju otkrio da njegovo srce pripada drugoj (video)

Na jednom venčanju u Portugalu mladoženja se ostavio sve goste u šoku kada je rešio da progovori i obrati se osobi koju neizmerno voli.

Bili u braku ili ne, svi dobro znamo kako venčanje treba da izgleda – okupe se zvanice, mladoženja i nevesta stanu pred matičara, on ispriča šta ima i onda se obrati svatovima pozivajući ih da, ako imaju nešto protiv braka koji će se sklopiti, kažu to odmah ili da ćute zauvek. I uglavnom svi ćute.

Džesika i Džeferson su ludo zaljubljeni jedno u drugo i zato su i rešili da stanu na ludi kamen. Međutim, kada su svatovi upitani da li ko god ima šta protiv, Džeferson je rešio da prizna šta mu stoji na duši.

Njegovo srce pripada drugoj, veoma posebnoj dami

Okrenuo je leđa nevesti i obratio se Đovani, njenoj osmogodišnjoj ćerkici.

„Ako bih mogao od Boga da zatražim bilo šta, hteo bih tebe da imam za ćerku. Bio bih najponosniji otac na svetu da imam tako lepu, pametnu i obrazovanu ćerku kao što si ti… Dajem ti ljubav, svoju ljubav, da se uvek brine o tebi, da te štiti i da ne dozvoli da ti se išta loše desi“, rekao je Džeferson. Svi u sali su plakali, uključujući i mladoženju, a snimak sa ovog venčanja pogledalo je skoro 11 miliona ljudi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar