U trendu

„Moj muž je imao aferu s mojom mamom, uhvatio ih je naš sin“ (video)

Jedna žena podelila je na TikToku šokantnu priču o tome kako je saznala da je suprug čak pet godina varao sa njenom majkom.

Jedno je otkriti da vas partner vara, sasvim je druga stvar saznati da ima aferu s jednim od članova vaše porodice. Ali upravo se to dogodilo Džejmi Voker, majci dvoje dece iz SAD-a.

Njen video je postao viralan na društvenim mrežama nakon što je podelila šokantnu priču o tome kako je dan nakon svog 33. rođendana otkrila da je njen suprug spava sa svojom taštom i to pet godina. U nizu videosnimaka koje je podelila, Džejmi je objasnila da je njen sin tinejdžer prvi otkrio istinu 2011. godine nakon što je jednog dana ušetao u soba i zatekao oca i baku.

@jwalkersong

Goofballs… answering the most common questions from the affair story. Stay tuned for more stories. #cheating #ex #answers #comments #forupage #story

♬ original sound – jwalkersong

– Moj sin je zatekao slučajno mog sada već bivšeg supruga s mojom mamom, a radili su ono što su očigledno radili poslednjih pet godina. Došlo je do obračuna, moj je sin rekao: ‘Ako joj ne kažeš, ja ću joj reći’ – ispričala je.

– Moj bivši suprug odlučio je da želi da bude taj koji će mi to priznati, pa me poveo na dugačku vožnju koja je završila na parkingu Volmarta, obavili smo ozbiljan razgovor i rekao mi je da to traje poslednjih pet godina – otkrila je Džejmi i priznala da je bila skrhana istinom, ali tvrdi da zbog finansijskih ograničenja nije mogla odmah da napusti muža.

– Bila sam u šoku i nisam znala šta da uradim. Tada nisam bila u mogućnosti da finansijski brinem o sebi ili deci, pa smo se nekako nosili s tim i odradili terapiju – priznaje ona. Porodica se kasnije preselila u Tenesi u pokušaju da ostave prošlost iza sebe i započnu novi život, ali njen suprug nije mogao da ostane veran i navodno je ponovno prevario, ovog puta sa 60-godišnjom saradnicom. Par se konačno razveo 2017. godine, a njen suprug se u međuvremenu oženio saradnicom.

U dodatnim klipovima Džejmi je odgovorila i na neka od gorućih pitanja svojih pratilaca – uključujući i to kako se sa svime nosio njen sin, koji danas ima 25 godina

– Moj sin je tada imao 16 godina i imao je to traumatično iskustvo, ali se dobro drži, malo se mučio – tvrdi ova majka. Dodala je da njen sin, razumljivo, nije u sjajnim odnosima s tatom niti bakom, ali njena ćerka i dalje ima kontakta sa svojim ocem. Džejmi je takođe otkrila o tome kakav je njen  odnos s majkom danas, rekavši da ga je u potpunosti prekinula tokom prve četiri godine od užasnog otkrića jer joj je bio potreban ‘prostor za ozdravljenje’ pa nije želela da ima posla s njom. Dodala je da su stvari između njih dve tokom poslednjih godinu dana počele da budu bolje, ali i dalje neće voditi nikakav razgovor o bivšem suprugu, piše Miror.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.