U trendu

Neverovatna priča majke trojki čiji je trudnički stomak šokirao mnoge (foto)

Šanse da se zatrudni sa trojkama su izuzetno male, i variraju od zemlje do zemlje. Iako su češće kod vantelesne oplodnje, potpuno je moguće začeti trojke i prirodnim putem.

Kada su Marija (36) i Andres (40) iz Kopenhagena saznali da čekaju dve devojčice i dečaka isprva su bili šokirani, ali je buduća majka rešila da sa ostatkom sveta podeli svoje putovanje.

– Od ogromnog šoka zbog saznanja da ih je troje, preko reakcija ljudi, do bezbroj pregleda, priprema i planiranja, bio je ovo događaj koji iz korena menja život. Nimalo uobičajeno – napisala je Marija na Instagramu, gde je prati preko 227 hiljada ljudi.

Buduća majka je fotografisala svoj trudnički stomak tokom svake nedelje trudnoće, a mnoge je šokirao prizor njenog stomaka pred kraj trudnoće, a i sama Marija je kroz šalu napisala koliko joj je sve to bilo čudno.

– Drago mi je što smo napravili ove fotografije. One su pokazale ogroman rast i čudno je kako se sve završilo tako prevelikim stomakom, a još je čudnije što je mogao da stoji bez da padne – napisala je majka pored fotografije.

Posle porođaja nastavila je da Instagramu beleži promene na svom telu, a stomak joj čak i mesec kasnije nije do kraja splasnuo.

View this post on Instagram

#postpartumbody ⠀ 4 weeks after the birth of my triplets. 👶🏼👶🏼👶🏼 ⠀ I still have a weird looking hanging belly, and I am a bit surprised it has not gotten smaller since my last picture three weeks ago. Kind of disappointing I must admit, and I am not too happy to share this picture. On the positive side the c-section scar doesn’t hurt anymore, and in the last two days I’ve almost felt like myself again! Except for this heavy sagging belly that is. 😆 I’ve been waiting for some belly bands that were shipped from the US several weeks ago, and they will finally arrive tomorrow. Can’t wait to try them on and see if they have any effect! ⠀ ⠀ #triplets #postpartum #impatient

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on

Prvu fotografiju stomaka snimila samo dva dana posle porođaja i požalila se na probleme nakon carskog reza.

– Prva dva dana sam jedva stajala zbog bolova od carskog reza, ali sestre su mi rekle da će biti još gore ako ne budem barem malo hodala. Osim toga, creva mi se uvijaju poput zmija, što, takođe, jako boli, a i mleko je počelo da mi curi, zbog čega me bole i grudi – požalila se ona.

Sa trojkama, devojčicama Agnes i Iben i dečakom Filipom, posle devet dana napustila je neonatalnu intenzivnu negu, i i dalje nastavlja da sa pratiocima deli svakodnevicu svojih beba i njihov rast.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar