U trendu

Otkriven uzrok smrti 20-godišnjeg glumca (foto)

Mladi glumac Kameron Bojsi, čija je smrt potresla Holivud, patio je od epilepsije, stoji u izveštaju dva dana nakon što je dvadesetogodišnja Diznijeva zvezda preminula od napada u snu.

View this post on Instagram

froback

A post shared by Cameron Boyce (@thecameronboyce) on

Glumac je pronađen u subotu ujutru bez svesti, a bolničari su ga proglasili mrtvim na mestu mesta, nakon što nije uspela reanimacija. TMZ prenosi iz izora bliskih glumcu, da se Kameron borio protiv napada izazvanih epilepsijom, od čega se i lečio.

„Preminuo je u snu zbog napada koji je bio posledica hroničnog zdravstvenog stanja od kojega se lečio“, navela je glumčeva porodica u saopštenju. „Svet je bez sumnje ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svetiljki, ali njegov duh živeće kroz dobrotu i saosećanje svih koji su ga poznavali i voleli.“

„Srca su nam potpuno slomljena i tražimo privatnost tokom ovog neizmerno teškog razdoblja dok žalimo gubitak našeg dragog sina i brata“, dodali su.

Od Bojsija se oprostio i Adam Sendler, koji je glumio Kameronovog oca u dva nastavka komedije „Grown Ups“. Opisao ga je kao divnog mladića kojem je stalo do svoje porodice i do sveta. „Hvala ti za sve što si nam dao. Toliko toga je tek trebalo da se dogodi. Sva naša srca su slomljena. Razmišljamo o tvojoj neverovatnoj porodici i šaljemo najdublje saučešće“, napisao je Sendler.