U trendu

Ova ženska imena privlače bogatstvo i sreću kao magnet, žene koje ih imaju rođene su pod srećnom zvezdom

Postoje ljudi koji su rođeni pod srećnom zvezdom, ali postoje i oni kojima ime donosi sreću i blagostanje. Ime, zahvaljujući svojstvenoj energiji, može uticati na sudbinu njegovog vlasnika.

U prvu grupu spadaju žene čija imena su privlačila bogatstvo i blagostanje. To su ova tri imena: Ana, Viktorija i Marina.

Žene koje nose ime Ana imaju više snage od drugih, one su marljive i uporne. Viktorija je, u principu uvek i u svemu pobednik. Sposobnost da analizira situaciju i dar ubeđivanja joj pomaže da ostvari svoje ciljeve. Marina se smatra prirodnim vođom. Ne plaši se velikog tima – s njima se odlično nosi. Marinin stil upravljanja je onaj pravi.

U drugu grupu spadaju žene koje imaju moć da privuku imućne muškarce u svoj život. Ova grupa uključuje imena: Anastasija, Zlata i Sofija.

Anastasije su skoro uvek one žene koje ne teže bogatstvu, ali se ipak udaju za uspešne i imućne ljude. Sudbina im je naklonjena i uvek žive dobro. Ime Zlata privlači novac poput magneta. Žena koja nosi ovo ime uvek je upešna kada je reč o finansijama. Sofiju krasi životna mudrost. Sudbina je naklonjena ženi koja nosi ovo ime. Sofija će mudro izabrati osobu koja je stabilna, pa će uvek imati lep priliv novca u kući, dok će ona sama raditi na tome da se to bogatstvo održi i proširi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)