U trendu

Putin otkrio studentima tajnu svog uspeha

Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je u subotu s pobednicima međunarodnih školskih olimpijada 2017/2018. i njihovim nastavnicima. Odgovarajući na pitanje studenata koja su mu liderska svojstva pomogla da dostigne visine, Putin je rekao da je tajna u tome što je navikao da analizira razloge koji ga ometaju u postizanju dobrog rezultata.

„Navikao sam da analiziram ne ono što me vodi uspehu, nego ono što me ometa u postizanju boljih rezultata“, rekao je Putin tokom susreta koji je održan u centru „Sirijus“ u Sočiju.

Ruski lider je naveo da, prema njegovom mišljenju, ukoliko čovek kritički posmatra sebe, svoj rad i život, i otkriva ono što mu smeta da ide napred, ako to razume i otklanja, onda će njegovo kretanje napred biti samouverenije i brže.

Putin je priznao da se u životu najviše nadahnjuje uspesima Rusije.

„Govorim bez ikakve ironije. Svaki uspeh Rusije ne samo što me nadahnjuje nego mi daje i krila. Želim da naša zemlja i dalje, u drugim pravcima, postiže rezultate koji su za druge za sada nedostižni“, rekao je Putin tokom susreta koji je održan u centru „Sirijus“ u Sočiju.

(Sputnjik)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike