Sada i zvanično: Ronaldo pod istragom za silovanje, preti mu doživotni zatvor

Policija Las Vegasa potvrdila je da je od septembra 2018. ponovo otvoren slučaj optužbe za silovanje iz 2009. godine koju je protiv Kristijana Ronalda podnela 34-godišnja makekenka.

– Naši detektivi rade na osnovu informacija koje im je dala žrtva. Ova istraga je u toku i za sada nema otkrivanja novijih detalja o njoj – stoji u saopštenju policije.

Ova vest dolazi nakon što je u intervjuu za nemački “Spiegel“ manekenka Ketrin Majorga, ponovila da  je 13. septembra 2009. Ronaldo brutalno silovao u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu, u kojem je Majorga radila kao hostesa.

– Nakon što me silovao, izvinio se. Kleknuo je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, ali šta je s ovih jedan posto – izjavila je ona.

Ronaldovi advokati odgovorili su tužbom protiv novina.

Majorga je 2010. od Ronalda prihvatila 375 hiljada dolara s računa na Britanskim Devičanskim ostrvima u zamenu za ćutanje. Međutim, osam godina kasnije ipak želi dobiti sudsku presudu za napad koji joj je iz korena promenio život. Naravno, nagore. Ova bivša manekenka otkriva da se otad bori s depresijom i čestim konsumiranjem alkohola.

U odgovoru na pitanje zašto je prihvatila novac, odgovorila je da je bila u strahu zbog Ronaldove slave, kao i zbog toga što nije želela da se njeno ime provlači kroz medije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.