U trendu

Skandal: Izbacili je iz tržnog centra zbog OVOG šorca (foto)

Devetnaestogodišnja Gabrijel Gibson izbačena je iz jednog tržnog centra jer je njen šorts ocenjen kao „previše seksi“, zbog čega previše uzbuđuje muškarce.

Gepostet von Gabrielle Gibson am Mittwoch, 1. August 2018

Radnik obezbeđenja joj je prišao i oterao je zbog nedoličnog oblačenja. Gabrijel je, besna i postiđena, prepričava taj događaj:

„Da budem iskrena, jako me je ponizio. Nazivao me je raznim pogrdnim imenima, a samo sam želela bezbrižno da šetam po tržnom centru“, rekla je ona za Miror.

Kaže da nije ni sanjala da će je neko po tako vrelom danu osuđivati za malo oskudnije oblačenje.

Smatra da radnik nije morao da je izbaci i kaže da je tužno kada stariji muškarci ne mogu da se kontrolišu.

Nakon incidenta, Gabrijel je slike svoje odevne kombinacije objavila na društvenim mrežama i otkrila da je radnik obezbeđenja „odmeravao njenu zadnjicu“.

„Rekla sam mu da imam velike butine i da u ovakvom šortsu malo ‘prelivaju’, a on je pretio da će zvati policiju“, rekla je Gabrijel.

Gepostet von Gabrielle Gibson am Mittwoch, 1. August 2018

(B92)

3 komentara
  1. Zora

    Zasto mi ne objavite komentar?

  2. Anonimni

    Previse golotinje, premalo stida, zene postale jeftine i to su same sebi krive. Stice se utisak da njima treba neko upravljati. U glavama imaju samo seks i sve je podredjeno tome.

  3. milovan

    Ona postidjena.????!! Pa jeste vi normalni.??Da je i ona postidjena i normalna nebi hodala takva. Bravo za obezbedjenje.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike