U trendu

Zanimljiva optička iluzija: Ono što prvo primetite otkriva radite li previše ili premalo

Iako možda volite da mislite da marljivo radite i uvek dajete sve od sebe, dan za danom, upečatljiva optička iluzija može otkriti suprotno. Ova zapanjujuća mozgalica otkriće jeste li tip radoholičara koji provodi previše vremena na poslu ili tip koji odugovlači i odlaži posao bez organizacijskih veština, onaj koji svoje zadatke neizbežno uvek ostavljaju za poslednji trenutak, piše Mirror.

Rezultat koji ćete dobiti u potpunosti zavisi od toga koju ćete sliku prvu videti na intrigantnoj slici, koju je putem TikToka podelila kreatorka sadržaja Mia Yillin. Prema Miji, koja redovno deli fascinantne optičke iluzije sa svojih 456.1 hiljada pratilaca, ova prva slika koju vidite pokazuje kakav ste zapravo zaposleni.

„Ako ste prvo videli ruku, onda ste majstor samodiscipline i kontrole. Kada je reč o upravljanju vašim vremenom i radom, shvatili ste stvar kao nauku“, rekla je Mia. Onima koji su prvo videli ruku savetuje se da se malo „opuste“ i da „s vremena na vreme malo popuste“.

Međutim, Mia ima nekoliko sasvim drugačijih saveta za one koji su prvi videli viljušku, za koje kaže da će najverovatnije biti „ultimativni odlagači“. Obraćajući se ovim očigledno manje organizovanim pojedincima, Mia je nastavila: „Ako ste prvo videli viljušku, onda ste krajnji odlagač, i uvek odlažete stvari do poslednjeg trenutka. Posedujete neobičan talent za pronalaženje distrakcija i uveravanje sebe da ćete kasnije raditi na zadacima koje imate.“ Međutim, uprkos tim nedostacima, Mia i dalje veruje da ova vrsta osobe ima „potencijal za postizanje neverovatnih stvari“, ako uspeju da se „oslobodite od bolesti odugovlačenja“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar