U trendu

Mihajlović: Hvala za svu ljubav, ovo je bila velika čast

Smenjeni trener Milana Siniša Mihajlović oprostio se od navijača emotivnom poruku na Tviteru u kojoj se zahvalio na podršsci.

„Hvala za svu ljubav, ovo je bila velika čast“, napisao je Mihajlović.

Mihajlović je zvanično jutros dobio otkaz, novi trener je Kristijan Broki, koji je sinoć na veceri sa predsednikom Silviom Berluskonijem dogovorio da vodi ekipu do kraja sezone.

Mihajlović je uspeo da uvede Milan u finale Kupa Italije, prvo od 2003. godine, ali nije ni blizu Lige šampiona, što je bio glavni zadatak koji je dobio letos kada je nasledio Filipa Inzagija.

Berluskoni smenio Mihajlovića

Italijanski fudbalski klub Milan smenio je srpskog trenera Sinišu Mihajlovića, prenose ugledni italijanski mediji.

Kako se navodi, Mihajlovića će naslediti nekadašnji igrač Milana i trener omladinskog tima Kristijan Broki, koji je sinoć bio na večeri kod predsednika Silvija Berluskonija i dogovorio se da vodi ekipu do kraja sezone.

Mihajlović je letos preuzeo sedmostrukog šampiona Evrope i nasledio na klupi Filipa Inzagija, izborio je plasman u finale Kupa Italije, ali nije mesto u Ligi šampiona.

Milan je trenutno šesti na tabeli Serije A, čak 15 bodova manje od trećeg mesta, uprkos potrošenih 90 miliona evra prošlog leta na pojačanja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.