U trendu

Plavšić: Pokazao sam Vojvodini da je pogrešila

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić rekao je danas da su crveno-beli u pobedi nad Vojvodinom (4:1) odigrali jedan od najboljih mečeva ove sezone i da mu je drago što je dao gol klubu u kojem nije dobio šansu.

„Krenuli smo dobro, dali gol na vreme i stvorili nekoliko šansi na 1:0. Nismo ih iskoristili i usledila je kazna, naivno smo primili gol. Na poluvremenu smo se u svlačionici dogovorili da moramo da damo sve od sebe i nastavimo u maniru u kojem smo i otvorili utakmicu. To nam se isplatilo, izvanredno drugo poluvreme smo odigrali i mogli smo da postignemo još neki gol, ali zadovoljni smo ovakvim ishodom“, rekao je Plavšić za klupski sajt.

Mladi vezista dodao je da je nastup protiv Novosađana model prema kojem bi ekipa trebalo da igra, kao i da su koristili saveti trenera Miodraga Božovića.

„Šef traži od mene da igram jednostavno, sa što manje dodira. Tako moja brzina dolazi do izražaja. Slušajući njega pronašao sam stil igre koji mi najviše odgovara. Takva igra mi je u drugom poluvremenu i donela gol i asistenciju“, poručio je Plavšić.

Prema njegovim rečima mnogo mu znači gol protiv Vojvodine, kluba u kojem nije dobio šansu da iskaže svoj potencijal.

„Svi znamo da me Vojvodina svojevremeno nije želela u svojim redovima. Pokazao sam im da su pogrešili u proceni. Ipak, sada je najvažnije da se ekipa vratila na prvo mesto ovom pobedom, drago mi je što sam tome doprineo i nadam se da ćemo ostati na prvom mestu“ zaključio je Plavšić.

Fudbaleri Crvene zvezde u narednom kolu Superlige gostuju Javoru u Ivanjici.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar