U trendu

Real u finišu do pobede nad Las Palmasom, Bilbao potvrdio formu

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras u gostima Las Palmas sa 2:1 i tako održali korak za Atletiko Madridom na tabeli posle 29 kola.

Real je poveo golom Serhija Ramosa u 24. minutu posle kornera. Meč je bio prilično borben i ujednačen. Oba tima imala su svoje šanse, a Las Palmas je u finišu meča propustio dve dobre prilike, da bi u 87. minutu golom Vilijana Žozea došli do izjednačenja.

Radost domaćina trajala je samo tri minuta, pošto je Kasemiro iskoristio korner i glavom vratio prednost svom timu. Nedugo potom Ramos je dobio i drugi žuti karton, tako da je Real poslednjih nekoliko minuta odigrao sa desetoricom.

Las Palmas je pre ovoga bio u seriji od tri uzastopne pobede, pomoću kojih je pobegao iz opasne zone. Sada se nalazi na 15. mestu, sa četiri boda više od ekipa iz zone ispadanja.

Real ima 63 boda, četiri manje od drugoplasiranog Atletika i čak 12 manje od vodeće Barselone. Do kraja prvenstva ostalo je još devet kola.

Ranije danas, Atletik Bilbao je potvrdio dobru formu, pošto je kod kuće pobedio Betis sa 3:1 i tako ostvario četvrti uzastopni trijumf. Ekipa je sada na šestom mestu taele, sa bodom manje od Sevilje, koja je takodje danas pobedila Viljareal sa 4:2.

Viljareal je na četvrtom mestu, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona i ima pet bodova više od Sevilje. U prvom današnjem meču, Levante je pobedio Valensiju sa 1:0.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.