U trendu

Nova godina u Budvi uz Željka Joksimovića

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede Budve predstavila je celokupan program za doček Nove 2017. godine na trgu ispred Starog grada i u budvanskim hotelima.

„Novogodišnji program će početi 31. decembra koncertom crnogorske grupe „Perper“ nakon kojih će uslediti nastup jedne od najvećih muzičkih zvezda regiona, Željka Joksimovića. Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u tradicionalnom svečanom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom gospodina Radovana Papovića. U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće grupa Highway Trio, zatim Sergej Ćetković i na kraju, legende regionalne muzičke scene, grupa Parni valjak. Tu nije kraj novogodišnji svečanostima, 2. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović koji će izvoditi numere Miladina Šobića, novosadska grupa Frajle, a novogodišnji program na trgu zatvoriće regionalno omiljena rok zvezda Neno Belan. Osmišljen je i poseban program za najmlađe, koji će podrazumevati predstave, projekcije animiranih i igranih filmova za decu svih uzrasta, a dva programa dnevno biće besplatna.“ – najavila je Maja Rašković, menadžer za manifestacije Turističke organizacije opštine Budva.

Predstavnici budvanskih hotela su takođe predstavili svoju ponudu.

Novogodišnji paketi hotela “Splendid Resort&SPA” kreću se od 320 do 430 evra u zavisnosti od broja noćenja sa uključenom svečanom večerom, a goste će zabavljati Hari Mata Hari, Jelena Tomašević, Haris Džinović, kao i orkestar Žutog Serhatlića.

Predstavnici Hotela “Palas” najavili su trodnevni aranžman po ceni od 390 evra po osobi, a tokom trodnevnog boravka u “Palasu” goste će zabavljati Dragana Mirković, Sergej Ćetković, Petar Grašo, Danijela Martinović i orkestar Ace Sofronijevića.

Vidimo se u Budvi!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.