U trendu

Riblja čorba i grupa ZAA nastupaju u Kruševcu za doček

Gradjani Kruševca u Novu 2017. godinu ući će uz koncert Riblje Čorbe i grupe ZAA na glavnom gradskom trgu, rečeno je danas agenciji Beta u kruševačkoj Gradskoj upravi.

Nastup te dve grupe koštaće 2,7 miliona dinara a novac će obezbediti donatori. Riblja čorba će za nastup dobiti 2,2 miliona dinara a grupa ZAA 550.000 dinara.

Grad Kruševac organizovaće i doček pravoslavne Nove godine, a tada će nastupiti pevač narodne muzike Marinko Rokvić.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća „Kruševac“ Boban Kostić rekao je Beti da su na odluku da postavljanje novogodišnje rasvete u Kruševcu počne već oko 20. novembra, odnosno dvadesetak dana ranije nego inače, uticali sami Kruševljani svojim sugestijama da se grad ranije okiti.

„Osim toga, ove godine imamo duplo više elemenata rasvete i hteli smo da stignemo da sve postavimo na vreme, najkasnije do sredine decembra. Dosta rasvete smo sami reparirali, a od jedne firme koja se time bavi Kruševac je dobio rasvetu kojom je ta firma želela da se reklamira“, rekao je Kostić.

On je dodao da je sada znatno više ulica okićeno ukrasnom rasvetom, ali da Kruševljani uvek traže da novi delovi grada budu ukrašeni.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.