Čarlijevi anđeli

Žanr: Akcija
Trajanje: 98 min

Glavne uloge: Cameron Diaz („Being John Malkovich“), Drew Barrymore („Never Been Kissed“), Lucy Liu („Play It to the Bone“)
Scenario: Ivan Goff, Ben Roberts
Producenti: Leonard Goldberg, Drew Barrymore
Režija: Joseph McGinty Nichol

SINOPSIS

One su lepe, briljantne i rade za Čarlija. Natali (Cameron Diaz), Dilan (Drew Barrymore) i Aleks (Lucy Liu) su tri ženska detektiva – izuzetno inteligentne, šarmantne i razoružavajuće. Erik Knoks, zgodan i pametan milijarder, osnivač „Knox Technologies“, biva kidnapovan iz svoje kancelarije. Knoks je dizajnirao softver za glasovne identifikacije, veliki svetski pronalazak koji bi bio veoma opasan kada bi dospeo u pogrešne ruke. Da bi spasile sebe, Čarlija i hiljade nedužnih ljudi „anđeli“ koriste svoj ženski šarm i izvanredne borilačke veštine ne bi li preživele svoj najriskantniji detektivski zadatak.

JOSEPH McGINTY NICHOL – reditelj

Joseph McGinty je režiser pedesetak muzičkih spotova, dokumentarnih filmova, kao i reklamnih spotova za Major Ligue Baseball i Coca Cola Company. Godine 1997. bio je dobitnik nagrade „Billboard“s Pop Video“ za Smashmouth-ov film „Walking on the Sun“, kao i za muzički spot Sugar Ray-a „Fly“.

GLUMCI

DREW BARRYMORE (Dylan Sanders)

Drew Barrymore je glumom počela da se bavi sa samo šest godina, kada se pojavila u Spilbergovom filmu „E.T.“. Njene kasnije uloge su pokazale nesumnjiv talenat u filmovima kao što su: „Ever After… A Cinderella Story“, „The Wedding Singer“, „Everyone Says I Love You“, „Scream“, i njen poslednji film „Never Been Kissed“. U svojoj karijeri je i zabeležila mnoge uspešne uloge u brojnim TV-serijama.

CAMERON DIAZ (Natalie Cook)

Cameron Diaz se prvi put pojavila na filmskom platnu u svojoj 21. godini i ubrzo postala jedna od najtraženijih holivudskih glumica. Posle petogodišnjeg uspona u karijeri Elitovog super modela, poslušala je savet svog reklamnog agenta i otišla na audiciju za film „The Mask“. Uloga joj je naravno bila poverena i pojavila se u filmu uz Jim-a Carrey-ja.

Usledile su i mnoge druge uloge i Cameron Diaz snima filmove: „Feeling Minnesota“, „My Best Friend“s Wedding“, „A Life less Ordinary“, „There“s Something About Marry“ i „Beeing John Malkovitch“, zbog koga je i bila nominovana za Golden Globe, The Screen Actors Guild Award i British Academy of Film Award.

LUCY LIU (Alex Munday)

Jedna od glumica čija karijera ide neverovatnom uzlaznom putanjom. Skoro se pojavila u filmu „Shangai Noon“ sa Jackie Chan-om i Owen-om Wilson-om u kome glumi kidnapovanu princezu. Ostale uloge su u „Payback“ sa Mel Gibsonom i „Play It to the Bone“ sa Antoniom Banderasom. Na televiziji se pojavljuje u jednoj od najgledanijih američkih serija, „Ally McBeal“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Marijana Stojković

    Najbolji film! Like.