Nagi pred voljenom osobom

Pre ili kasnije, u svačijem životu dođe trenutak kada je prvi put naga pred voljenom osobom. Neke će tada poneti emocije i uživaće, ali neki neće umeti da se opuste i samo će razmišljati o tome da li se voljenoj osobi dopada ono što vidi.
Potpuno je nebitno da li ste muško ili žensko – i momci i devojke mogu da se osećaju veoma nesigurno kad se o njihovom izgledu radi, što, naravno, dovodi do straha od toga da se voljenoj osobi neće dopasti kad ih vidi nage. Ne mora u toj situaciji uopšte da dođe do seksa; najčešće i ne dođe, već samo do maženja. I ne uspe vam da u tom maženju uživate, jer samo mislite na to da li ste dovoljno lepi svom momku ili devojci. I pitate se kako to da su svi drugi u ovakvoj situaciji opušteni, samo je vas blam, samo ste vi bolno svesni svakog nedostatka na svom telu.
Premda je strah koji osećate potpuno razumljiv, u ovom slučaju je neosnovan. Vi se, sasvim sigurno, u izvesnoj meri i fizički dopadate svom dečku ili devojci, inače ne bi ni bili s vama. A kada se prvi put svučete pred voljenom osobom, to je za nju veoma emotivan trenutak, i te nedostatke koje smatrate da vaše telo ima voljena osoba uopšte ne primeti, ili ih usput konstatuje, ali su joj potpuno nebitni.
Zato što ste vi – neko koga vaš dečko ili devojka jako vole – pred njima. Nagi. Koliko ste mana vi primetili na telu svog dečka ili devojke? I koliko su vam te mane bile stvarno bitne (ako se ne radi o nečemu zaista odbojnom, kao što je neodržavanje lične higijene)? U principu, dokle god pazite na ličnu higijenu, osobi koja je stvarno zaljubljena u vas bićete prelepi – a trenutak kada vas prvi put vidi nagu biće joj fantastičan.
Zato, bez straha! To nije trenutak kada će mane vašeg tela (izmišljene ili stvarne) biti primećene, to je trenutak kada ćete biti viđeni kao savršeni, kao najlepša i najprivlačnija osoba na planeti. Najbolje što tada možete da učinite jeste da se opustite i maksimalno uživate u razmeni nežnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

emocijenagoststidtinejdzeri
Komentari (0)
Dodaj komentar