Slobodno jedite pred njim!

Ima devojaka koje se stide da jedu u društvu, čak i ako inače vole dobro da pojedu. A naročito se stide da jedu pred svojim dečkom, što momcima uopšte nije jasno, jer uglavnom vole da vide kad devojka uživa u hrani; to im govori da je ona opuštena i sklona uživanju.
Ako se radi o baš pregojaznoj osobi, koja pri svakom obroku nekontrolisano strpa „tonu hrane“ u sebe, to baš i neće biti prijatan prizor, ni njenom dečku ni bilo kome drugom. Ali, ako nije takva situacija, ako devojka jede neke normalne količine hrane na koliko-toliko pristojan način, ili jede čak i malo više, i ako se ne folira da „jede samo salate“, momku će biti pravo uživanje i da je vidi da jede i da joj se pridruži u tome.
U čemu je stvar? Momci vole da nešto rade zajedno sa svojim devojkama, a hrana je jedan od velikih izvora uživanja. Uživanja koje bi rado podelili s nekim – mnogi dečaci ne vole da jedu sami, i rado će jesti s prijateljima i porodicom. I sa svojom devojkom – s njom je još i lepše.
Šta je tu toliko lepo? Lepo je uživati s voljenom osobom, a u hrani se uživa puno. I lepo je kad vas voljena osoba ne gleda s visine, kao da je to vaše uživanje nešto što tek toleriše – ajde dobro, ima i gorih stvari, pa se vi osećate kao da radite nešto loše. A ne radite ništa loše, šta ima loše u jelu?
Ako devojka rado jede pred momkom i s momkom, njemu to govori ne samo da je ona sklona uživanju, i to uživanju u čulnom, već i da uživa s njim i da bi mogla da uživa u raznim čulnim zadovoljstvima s njim. I da je verovatno opuštena u tome, što znači da sme da se opusti i on, a ne da se boji da li će ga voljena osoba smatrati za nepristojnog, divljaka, nekog ko navaljuje, da li će morati strogo da pazi na svaki svoj potez…
Zato, ne stidite se da jedete pred svojim dečkom. Neće ništa loše pomisliti o vama, naprotiv, dopašće mu se i uživaćete zajedno, i u hrani i u mnogo čemu drugom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ishranastidtinejdzeriveza
Komentari (0)
Dodaj komentar