najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Hardcore Henry (video)

Žanr: akcija, avantura, naučna fantastika
Trajanje: 96 min

Glavne uloge: Šartlo Kopli (Sharlto Copley), Tim Rot (Tim Roth), Haley Bennett, Danila Kozlovski (Danila Kozlovsky), Andrej Dementijev (Andrei Dementiev)
Scenario: Ilia Naišuler (Ilya Naishuller), Vil Stjuart (Will Stewart)
Režija: Ilia Naišuler (Ilya Naishuller)

SINOPSIS

Tim naučnika vasrksava agenta Henrija kao kibernetskog-supervojnika koji se ne seća ničega iz svoje prošlosti. Šalju ga na misiju protiv „gospodara rata“ Akana, koji želi da napravi svoju nepobedivu armiju bio-vojnika. U isto vreme, Henri se nalazi u ekvilibrijumu neznanja pojedninosti o svom životu i o samom sebi.

O FILMU

“Hardcore Henry” prvi je film u istoriji kinematografije koji je snimnjen iz prvog lica, odnosno kadriran iz perspektive glavnog junaka. Na ovaj način publika stiče utisak da dešavanja u filmu prati „iz glave“ glavnog protagoniste. Dok gledate ovaj film, imaćete utisak da ste glavni lik u igrici. Ovaj film je jedno od najoriginalnijih hard core ostvarenja u poslednje vreme, jer svako je glavni heroj u ovom filmu.

Ovaj film snimljen je u potpunosti uz pomoć minijaturne kamere GoPro Hero4. Autori filma su morali ekskluzivno za potrebe snimanja da konstruišu posebnu masku (rig) koju je glumac nosio na glavi zajedno sa kamerom kako bi na najrealniji mogući način mogao da snimi dešavanja u filmu, ali iz perspektive prvog lica. Film je režirao Ilia Naišuler i predstavlja potpuno novu ekipu glumaca među kojima su Šartlo Kopli i Danila Kozlovski, kao i jedno poznato ime – Tim Rot.

Oficijelni sajt: Hardcore Henry (2015)
Premijera: 14. april 2016. godine

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike