Koliba straha (video)

Žanr: horor
Trajanje: 99 min

Glavne uloge: Gejdž Golajtli (Gage Golightly), Metju Dadario (Matthew Daddario), Samuel Davis
Scenario: Randy Pearlstein, Randy Pearlstein
Režija: Travis Zariwny

 

SINOPSIS

Pet studenata za vikend odlazi u šumu na odmor kako bi proslavili završetak školske godine. Ono što se tamo dešava menja im život iz korena. Bivaju izloženi smrtonosnom virusu koji ih vrlo brzo ubija.

O FILMU

“Koliba straha” je horor film o grupi studenata koji za vikend odlaze u šumu na odmor nesvesni šta ih tamo čeka. Još pre snimanja Eli Rotov rimejk čuvenog horora “Koliba straha” iz 2002. godine kritika je okarakterisala kao “nepotreban”, ali je u bioskopima film našao put do publike.

Kada je snimnjen 2002, “Koliba straha” imao je tri nastavka koji se nisu pokazali kao uspešni. Holivud je poslednjih godina postao rimejk zanatska radionica, u kojoj stari tekstovi i priče dobiju novo krzno, a ponekad zbog mnogo preterivanja, najčešće nepotrebnog, bude samo “carevo novo odelo”. Radnja filma “Koliba straha” smeštena je u današnje vreme.

Produkciju filma, a i rad na scenariju potpisuje Eli Rot, koji je bio reditelj i scenarista neslavne verzije iz 2002. godine. Ovoga puta je svoj teskt za režiju poverio Trevisu Z, koji je bioskopskoj publici širom sveta poznat po svom radu na filmu: “Indijana Džouns i kraljevstvo kristalne lobanje” kada je asistirao Spilbergu kao prva kamera ovog spektakla.

Glavnu žensku ulogu tumači Gejdž Golajtli, poznata tinejdžerska zvezda, a društvo joj prave Metju Dadario, kao i Nadin Kroker poznato lice u horor filmovima koje će svaki fan prepoznati.

Oficijelni sajt: Cabin Fever (2016)
Premijera: 15. septembar 2016. godine

Ostavite komentar