Need for Speed

Žanr: akcija, krimi, drama
Trajanje: 132 min.
Premisa: Uvek se vraćamo po svoje. Nikad nikog ne ostavljamo iza sebe.

Glavne uloge:Aron Pol (Aaron Paul), Dominik Kuper (Dominic Cooper), Imagen Poots, Dakota Džonson (Dakota Johnson), Majkl Kiton (Michael Keaton), Skot Meskudi (Scott Mescudi)
Scenario:Džordž Getins (George Gatins), Džon Getins (John Gatins)
Režija:Scott Waugh

 

SINOPSIS

Tobi Maršal (Aron Pol) vodi porodičnu automehaničarsku radionicu i takmiči se u uličnim trkama sa svojim prijateljima. Voli svoj život, ali sve se promeni kad završi u zatvoru zbog zločina koji nije počinio. Dve godine u zatvoru obuzet je jednom jedinom mišlju: željom za osvetom. Preispituje se zbog svog morala kojeg se pridržavao celog života, ali je svejedno odlučan u nameri da uništi svoje neprijatelje bez obzira na cenu.

O FILMU

U pitanju je ekranizacija jedne od najpopularnijih video-igara, koja se popularnošću i zaradom može porediti sa najvećim holivudskim hitovima. Radi se o adrenalinskom filmskom hitu, čija radnja se vrti oko priče uličnog trkača koji učestvuje u trci koja se vozi preko cele Amerike, kako bi se osvetio bivšem poslovnom saradniku. „Need for Speed“ označava uzbudljivi povratak kulture automobilskih filmova iz šezdesetih i sedamdesetih godina, a u filmu se pojavljuju najzvučnija imena kad je reč o superautomobilima današnjice, među kojima su i meklaren P1 i kenigseg agera R.

„Need for Speed“ je napeti povratak velikim filmovima automobilskih trka iz šezdesetih i sedamdesetih godina. Ovo je priča o časti, prijateljstvu i odanosti koja je nadahnuta američkom zanesenošću automobilima i otvorenim putem koji predstavlja slobodu i individualnost. Ovo je putovanje puno testosterona i želje jednog muškarca za osvetom i iskupljenjem.

Oficijelni sajt:

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike