najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Snežna kraljica 3D

 

Žanr: animirani, fantazija, porodični, sinhronizovan
Trajanje: 80 min.
Zemlja porekla: Rusija

Glavne uloge:Ana Šoručkina, Ivan Ohlobistin, Galina Tunina
Glavne uloge u sinhronizaciji:Marko Živić, Ivana Popović, Danijel Sič, Igor Damnjanović, Bojan Lazarov
Scenario:Vladlen Barbe (Vladlen Barbe), Maksim Svešnjikov, Hans Kristijan Andersen (Hans Christian Andersen), bajka
Režija:Vladlen Barbe (Vladlen Barbe), Maksim Svešnjikov

SINOPSIS

Film govori o dečaku Keju kojem je Ledena kraljica srce pretvorila u led i zarobila ga u ledenom zamku. Njegova najbolja drugarica Gerda kreće u neizvesnu avanturu, ne bi li ga pronašla i vratila. Naravno, ljubav i prijateljstvo otapaju i najveći led, a Kej i Gerda shvataju da samo udruženi mogu pobediti zlo. Zajedno će pobediti i Ledenu kraljicu i svojom energijom, upornošću i ljubavlju otopiti njeno ledeno srce.

O FILMU

Čudesnu bajku Hansa Kristijana Andersena ruski animatori pretočili su u raskošan animirani film, po mnogim kritikama bolji od američkog ostvarenja „Zaleđeno kraljevstvo“ („Frozen“), inspirisanog istom bajkom. Avanture Keja i Gerde u ledenom svetu bez emocija napisane su još davne 1845. godine, ali i danas zbog izuzetne slojevitosti, svevremene poruke i pre svega bujne maštovitosti, oduševljavaju kako najmlađe tako i stariju publiku.

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove su karakterima pozajmili: Marko Živić, Ivana Popović, Danijel Sič, Igor Damnjanović i Bojan Lazarov.

Oficijelni sajt:

 

 

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar