U trendu

Kako se međusobno slažu vodeni znaci?

Evo kako se međusobno slažu isti vodeni znaci.

Par Rakova: kakve emocije! Vi ste najsentimentalniji par među istim horoskopskim znacima. Veoma ste senzitivni i intuitivni, i obično znate šta ono drugo oseća, čak i kada vam to i ne kaže. To važi i za igre u krevetu. Vaša strast čini da se osećate dovoljno sigurnim da se otvorite u potpunosti, jer je Rakovima sigurnost veoma bitna. Dubina osećanja je vaša snaga, ali je pravi izazov da govorite o svojim osećanjima. Vaš partner ne može uvek da zna za ono što proživljavate, i zato morate da razgovarate. Ako to ne budete radili, zavladaće negativnost, a niko se više ne drži negativnosti nego Rak. Pustite to! Takođe, izbegavajte da se „lepite“ jedno za drugo kao da ste poslednji par na svetu. Više izlazaka i upoznavanje novih prijatelja će vam sigurno pomoći, a odžaće i svežinu u vašoj vezi.

Par Škorpija: vas dvoje se možete opisati u jednoj reči – napetost! Vaša strast može da osvetli čitav grad. Nema sumnje da su simpatije koje osećate jedno prema drugom jake. Ipak, Škorpije nikada ne rade ništa polovično. Vaši vreli pogledi i jake emocije neće se zadovoljiti ničim manjim od potpunog posedovanja partnerovog tela, uma i duše, a to može da dovede do velikih problema. Da, potreba za kontrolom je vaš najveći izazov. Plašite se odbačenosti i to vas tera da se suviše vežete jedno za drugo, što može da vodi ljubomori, tajnovitosti i ljubavnom prokletstvu. Ali ako možete da budete ranjivi jedno prema drugom i da kontrolišete svoje unutrašnje demone, dubina vaše veze može prerasti u večnu ljubav.

Par Riba: kakvi sanjari! S Neptunom kao vašim vladarom, romansa je prava suština vaše veze. Ljubav je nektar života za vas. Vas dvoje delite i spiritualnu vezu. Vi ste senzitivni, što vam daje nežnu ali duboku strast. Želite da budete ono što vaš partner želi da budete, što može da bude i lepo (naročito u spavaćoj sobi, gde vladaju fantazije), ali i veoma opasno. Za vas je pravi izazov da zadržite svoju individualnost, jer su Ribe veoma loše u postavljanjeu granica do kojih mogu da idu. Vaš drugi izazov je da dovoljno dugo ostanete dosledni kako biste mogli da završite određeni posao. Ako želite da vaša veza uspe, a može, potrebno je da osigurate da veza ne preovlada vas same ili da se nađe na putu onome što vam je potrebno.

2 komentara
  1. Nebojša Milutinović

    Ne podnosim vodene znakove. Rakove pogotovo.

  2. Srđan Đorđević

    Rakovi – teški smorovi. Ne dopadaju mi se.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike