Nedeljni horoskop (15 – 21. januar 2018. godine)

OVAN

Pred vama je povoljan period za posao, možete da očekujete i pomoć prijatelja na tom planu. Kada se radi o ljubavi, možete da očekujete vrlo zanimljivu atmosferu, pogotovo ako vam se dopada Vodolija. Na polju zdravlja ne bi trebalo da očekujete veće i značajnije tegobe. Moguće su manje smetnje – grčevi u mišićima ili nervni sistem.

BIK

Ukoliko ste planirali bilo kakvu promenu na polju posla, ovaj period vam je idealan za prelazak na novo radno mesto. Na polju ljubavi stanje je  stabilno i dobro vam je pored voljene osobe. Kada se radi o zdravlju, moguće je da ćete imati neke probleme sa bolovima u leđima, kičmom, ali isto tako i sa zglobovima, kolenima, stopalima… Kosti su vam sada osetljive…

BLIZANCI

Donećete neku veoma čvrstu odluku koje ćete se u budućnosti držati. Idealan je period za inostranstvo. Na polju ljubavi imate neke kočnice i teško vam je da prevaziđete prošlost. Zdravstveno stanje generalno nije toliko loše fizički, ali psihički ste vrlo opterećeni i skloni nekim crnim mislima. Imate puno obaveza i dosta ste umorni i malaksali.

Foto: TerriC/pixabay.com

RAK

Kada se radi o finansijama, imate neke nesigurnosti koje vas brinu i plaše. Ljubavna situacija vam je promenljiva, skloni ste razmišljanju o prekidu neke emotivne veze. Na polju zdravlja očekuju vas problemi sa hormonima, a pogotovo kod ženskih Rakova to može biti naglašeno. Pored toga, moguće su i česte glavobolje, nervoza i problemi sa vidom.

LAV

Moguće je da će vas neke vesti koje budete čuli u vezi s poslom uznemiriti. Što se ljubavi tiče, postali ste nekako rezervisani i partner vam zamera da mu niste dovoljno posvećeni. Na polju zdravlja mogući su problemi sa krvnim pritiskom koji naglo skače, ali i sa predelom leđa i predelom slepoočnica koji mogu biti bolni i napeti. Posavetujte se sa lekarom.

DEVICA

Imate utisak da vam se ne da da neke svoje ideje sprovedete u delo do kraja. Na polju ljubavi očekuje vas manje zatišje, odnosno više ste posvećeni poslu nego svom partneru. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manji pad imuniteta i neke čudne simptome usled toga, kao što su recimo promene na koži. Povećajte unos vitamina i minerala i pazite na ishranu.

VAGA

Stare poslove koje ste davno započeli sada možete da završite do kraja. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete priliku da donesete neku definitivnu odluku. Na polju zdravlja mogući su problemi sa cirkulacijom, reumom, išijasom. Hladnoća vam generalno smeta i trebalo bi da se utopljavate. Takođe, pazite i na to da se ne preforsirate napornim radom.

Foto: Pixabay.com/cocoparisienne

ŠKORPIJA

Energični ste i spremni da svoj maksimum uložite u posao. Ako ste privatnik, biće nekih iznenađenja. Emotivno imate manje probleme sa nervozom u odnosu sa partnerom. Zdravstveno stanje kod vas generalno ne bi trebalo da bude loše jer imate mnogo energije, ali s vremena na vreme možete da budete skloni povišenoj temperaturi ili bolnim i upalnim stanjima.

STRELAC

Možete da očekujete priliku za neko kraće poslovno putovanje koje može biti dobro za vas. Na polju ljubavi očekuje vas promena u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa disajnim putevima, skloni ste infekcijama, ali i problemima vezanim za kašalj, otežano disanje i astmu.

JARAC

Očekuje vas prilika da dođete do poboljšanja zarade ili ćete dobiti priliv novca koji očekujete. Kada je u pitanju ljubav, trebalo bi da imate veoma dobru situaciju sa osobom koju volite. Pred vama je faza u kojoj zdravstveno nećete imati veće smetnje ili tegobe. Jedino što može povremeno da vam stvara problem jeste zubobolja, pa povedite računa o tome.

VODOLIJA

Nije period u kojem možete da donesete pravu odluku, pa bi bilo bolje da ne pravite važne korake na poslovnom planu. Ljubavna situacija vas takođe donekle brine. Kada je u pitanju zdravlje, moguće su učestale glavobolje, promene raspoloženja, problemi sa nervozom, nesanicom, nesvesticom. Generalno treba da se čuvate jer ste vrlo osetljivi.

RIBE

Imate utisak da vam je na poslovnom planu sada sve nekako nedefinisano i to vam smeta. Kada je u pitanju ljubav, flertujete sa osobom za koju niste sigurni da želi isto što i vi. Na polju zdravlja mogući su manji problemi vezani za ponavljanje hroničnih tegoba ili vraćanje nekih simptoma iz prošlosti. Bilo bi dobro da se posavetujete sa svojim lekarom.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike