U trendu

Nedeljni horoskop (18. septembar – 24. septembar 2017.godine)

OVAN

Povoljan je period za sklapanje nekog novog poslovnog partnerstva ako ste tako nešto imali u planu. Nova ljubav se rađa i moguće je da ćete ići ozbiljnijim koracima sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da imate neke velike probleme. Moguć je manji pad energije ili problemi vezani za nizak pritisak, vrtoglavicu, malaksalost…

BIK

Očekuju vas pozitivne poslovne promene koje bi mogle jako da vam prijaju. Na polju ljubavi ćete imati brojna zanimljiva dešavanja i priliku za užitak. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete da vam dolazi vreme oporavka i prilika da rešite neki problem koji vas je mučio. Ako ste imali neki vid intervencije, sada ćete se brzo i lako regenerisati.

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati potrebu da iskušavate sreću kada je u pitanju poslovno polje. Ljubavna situacija je promenljiva, još uvek ne težite nekoj stabilnoj vezi. Na polju zdravlja izlazite iz teže faze i polako dolazi do poboljšanja ali i dalje postoje neke tegobe. Pogotovo povedite računa o organima vida i sluha, čula su vam sada malo osetljiva i ugrožena.

RAK

Pred vama je jako dobar period za pokretanje privatnog posla i nov početak na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav imate osećaj da bliskost između vas i partnera nikada nije bila veća. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete nove probleme i tegobe. Osetljiviji su ženski pripadnici ovog znaka, koji treba da ovedu računa o ginekološkim problemima.

LAV

Oslobodili ste se tereta iz prošlosti i sada koračate u nove poslovne pobede! Na polju ljubavi vas očekuje spajanje sa voljenom osobom i uživanje u lepim trencuima. Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da očekujete značajne tegobe. Ovaj period vam jedino nije povoljan za preteranu aktivnost i forsiranje, bolje ćete se osećati ako mirujete i odmarate.

DEVICA

Vaše polje finansija bi trebalo veoma značajno da se poboljša tokom ovog perioda. Možete da očekujete generalno stabilnu atmosferu kada je u pitanju ljubav. Zdravstvena situacija je solidna, ali nije idealna postoje neke sitne tegobe koje vas muče. Pogotovo čuvajte pluća i disajne puteve, skloni ste problemima na tom planu a moguće je i gušenje kao alergijska reakcija.

VAGA

Nećete biti preterano posvećeni poslu, kao da sada nemate dovoljno energije za to. Ljubavno polje vam je definitivno prioritet i daćete sve da partnera zadržite pored sebe. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete da ćete biti skloni tegobama vezanim za povišen krvni pritisak i oscilacije na tom planu. Takođe, moguće su i jače glavobolje.

ŠKORPIJA

Možete da se nadate periodu u kom nećete imati preveliki broj poslovnih obaveza. Na polju ljubavi vam se dešavaju neka nova poznanstva a jedna osoba vas fatalno privlači. Kada je u pitanju zdravlje možete da imate manje probleme sa varenjem ali generalno ne biste trebali da imate veće tegobe. Veoma su vam sada naglašeni intuicija i snovi.

STRELAC

Uspećete da definišete ko vam je prijatelj, a ko protivnik kada se radi o poslu. Ljubavna situacija se sada neće previše menjati, nema nekih naglih ili neočekivanih dešavanja. Na polju zdravlja nema naglašenih problema. Možete imati samo još više energije nego pre i biće vam potrebna neka dodatna aktivnost na fizičkom planu. Najbolje se osećate kada ste u treningu!

JARAC

Ukoliko ste očekivali poslovno napredovanje možete da se nadate veoma pozitivnim vestima sada! Ljubav vam je trenutno na drugom mestu jer vam je sva energija usmerena na posao. Kada je u pitanju polje zdravlja dolazi olakšanje. Ako ste imali neke tegobe u prethodnom periodu sada se polako oporavljate i postajete sve jači i jači iz dana u dan.

VODOLIJA

Ukoliko na bilo koji način sarađujete sa inostranstvom možete da očekujete veliki uspeh! U ljubavi ste zadovoljni sve dok vas partner ne ograničava i dok vam daje dovoljno slobode. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za holesterol, jetru, žuč i nakupljene toksine u organizmu. Moguće je da je došlo vreme da menjate neke svoje navike.

RIBE

Situacija je jako dobra na poslovnom planu, pre svega jer su vam finansije sasvim stabilne. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete neka tajna dešavanja, skrivena od pogleda javnosti. Na polju zdravlja vas očekuje period regeneracije! Vraćaju vam se vaši unutrašnji izvori energije i polako ponovo postajete ono što ste nekada bili. Problemi se rešavaju!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike