U trendu

Nedeljni horoskop (od 18. do 24. decembra 2017)

OVAN

Pred vama je jako dobar period u kojem ćete imati dosta poslovnih obaveza, ali i uspeha. Na polju ljubavi tačno znate šta želite i možete da osvojite osobu koja vam se dopada. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas manji problemi sa kičmom, leđima, bićete ukočeni. Ali generalno osim toga nema naznaka za neke nove, ozbiljnije tegobe. Jaki ste.

BIK

U ovom periodu ćete imati dosta slobodnog vremena za uživanje i putovanja, nećete biti opterećeni poslom. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete veoma strastvenu avanturu! Na polju zdravlja vas očekuje odlična situacija! Bićete puni energije i dobrog zdravlja. Ništa vam ne može naškoditi! Jedino nemojte da preterujete sa unosom alkohola.

Foto: fdecomiteCC BY 2.0

BLIZANCI

Vama trenutni period nije dobar pa nemojte nikako da rizikujete na poslovno-finansijskom polju. Ljubavna situacija vam takođe nije dobro postavljena, sa partnerom postoji veliko nepoverenje. Kada je u pitanju zdravlje, podložni ste problemima vezanim za malaksalost, nizak pritisak, nesvesticu, ali imate i sklonost ka porocima i depresiji

RAK

Maksimalno ste posvećeni poslu i veoma ozbiljno shvatate svoje dužnosti. Na polju ljubavi vas očekuje vreme odluke – da li nastavljate sa starim partnerom ili ne. Zdravstvena situacija vam takođe nije sjajna, a najviše ste skloni problemima sa kostima, reumom, išijasom, a mogu vam se aktivirati i neke stare povrede. Takođe, pazite bubrege, ali i zube.

LAV

Ispred vas su neke važne životne odluke na polju karijere, moguće je da neke stvari privodite kraju. Kada je u pitanju ljubav, nemate preveliko interesovanje za osobu koja vam se udvara. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi zbog lošeg imuniteta. Imaćete s vremena na vreme pad volje  energije. Nemojte previše da se naprežete, odmarajte se kada možete.

DEVICA

Pred vama je period u kojem lako možete stvoriti pogrešnu sliku o nekim poslovnim dešavajima. Na polju ljubavi očekuje vas loša komunikacija sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, skloni ste sada srčanim problemima, aritmijama, oscilacijama krvnog pritiska itd. Ukoliko ste i ranije imali ovakve tegobe, krajnje je vreme da se obratite lekaru za savet.

VAGA

Ukoliko se bavite privatnim poslom težak je period, a u suprotnom uživate u životu! Ljubavna situacija vam je prikazana kroz brojna nova poznanstva, flert i lepa dešavanja. Na polju zdravlja mogući su manji problemi sa bešikom i jajnicima – kod ženskih pripadnika ovog znaka. Osim toga, generalno ne bi trebalo da bude večih problema ili tegoba.

Foto: jill111jill111

ŠKORPIJA

Veoma ste energični, aktivni i punom parom obavljate svoj posao. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas neki zanimljiv flert sa osoboms a posla. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate poteškoće. Ovo je faza u kojoj se osećate jako dobro, imate puno snage i prija vam što veća i intenzivnija fizička aktivnost nakon koje se osećate preporođeno.

STRELAC

Polje finansija moglo bi da vam osciluje u tekućem periodu, ali na kraju dolazite do stabilizacije. Ljubavno stanje vam nije idealno, ali imate želju da popravite odnos sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa grlom, zubima, desnima i sluzokožom usne duplje. Pored toga, važno je da pazite na unos šećera jer ste skloni gojenju.

JARAC

Nije vam povoljan period za posao, pa ako možete, sada se više posvetite nekim drugim stvarima – porodici, na primer. Na polju ljubavi sledi vam neko manje razočarenje. Zdravlje vam nije sjajno, možete da očekujete probleme sa očima, glavoboljom, krvnim pritiskom. Generalno vam je imunitet oslabljen pa ste podložni brojnim tegobama, nažalost.

VODOLIJA

Pred vama je period introvertnosti, nećete biti preterano aktivni na polju posla, više ćete se baviti idejama. Kada je u pitanju ljubav imate neke dileme u vezi osobe koja vam se dopada. Na polju zdravlja ste podložni problemima sa venama, cirkulacijom, nogama ali i sa psihom. Povedite računa da ne zapadate u preteranu pasivnost i inertnost koja vam ne prija.

RIBE

Na polju posla očekuje vas sasvim stabilno stanje, nećete imati neke veće trzavice ili probleme. Ljubavna situacija je malo monotona, niste zadovoljni, ali za sada ne vidite nove mogućnosti. Kada je u pitanju zdravlje, nervni sistem vam je osetljiv, moguće je grčenje mišića, pa povećajte unos magnezijuma koji vam svakako može prijati. Izbegavajte stres.

1 komentar
  1. Francesco Sinibaldi

    Le sourire et le conte du cœur. ( other version ) Quand les ombres de la nuit reviennent sur les roses pour donner une chanson le soupir mystérieux m’invite à traduire le chant de la mort et alors le sourire devient le manteau d’un sonnet délicat. Francesco Sinibaldi

Napišite komentar