Nedeljni horoskop (od 2. do 8. aprila 2018. godine)

OVAN

Sve ukazuje na odličnu situaciju na poslovnom planu, pogotovo ako sarađujete sa inostranstvom. Na polju ljubavi očekuje vas jako dobra komunikacija sa emotivnim partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, ne očekuju vas problemi, imate odlične predispozicije i bićete puni energije. Posvetite se bavljenju sportom i rekreaciji i nećete pogrešiti.

BIK

Finansije vam postaju sve bolje i možete da se nadate stabilizaciji na tom planu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas jako strastven susret sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate veće probleme. Potrudite se da izbegavate alkohol, cigarete i da se držite dalje od poroka jer vam je to sada jedina slaba tačka.

BLIZANCI

Iako ponavljate neke poslove iz prethodnog perioda, ne osećate se loše u poslovnom okruženju. Ljubavno polje vam je lepo prikazano, voljena osoba vam je posvećena i zadovoljni ste. Možete da očekujete manje probleme kada je u pitanju zdravlje, slaba vam je koncentracija, moguća je dezorijentisanost, problemi sa umorom i malaksalošću.

Foto: SeifenBlase/Pixabay.com

RAK

Posvećeni ste svom poslu maksimalno i vidite pozitivne rezultate rada što vas čini zadovoljnim. Na polju ljubavi za sada nećete imati drastične promene. Kada je u pitanju zdravlje, može se reći da ćete imati puno energije i da problema nema, ali je sada naglašena sklonost ka prejedanju i gojaznosti pa o tome treba da vodite više računa.

LAV

Vama ovaj period nije povoljan i sve bi moglo da bude pogrešno protumačeno. Nemojte da igrate na sreću. Na polju ljubavi vas očekuje tenzija sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, vaši hronični srčani problemi mogu da se aktiviraju ponovo, pa je moguć visok pritisak, tahikardija i sl. Obratite se lekaru radi pregleda i saveta što pre.

DEVICA

Nećete imati nikakve probleme na poslovnom planu, moguće je da vam neke stvari i usporenije teku. Kada je ljubav u pitanju, osećate zadovoljstvo i sreću pored partnera. Na polju zdravlja ne bi trebalo da očekujete ozbiljnije tegobe. Mogući su manji, prolazni problemi sa stomakom i probavom pa je to tačka o kojoj treba da vodite računa.

VAGA

Ukoliko planirate kraće putovanje, očekuje vas dobra atmosfera i pokretanje posla tamo. Kada je ljubav u pitanju, možete da očekujete zanimljiva dešavanja i flert, a Strelac vam pogotovo prija. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate ozbiljne tegobe, ali su moguće infekcije disajnih puteva, problemi sa šlajmom, kašljem, sinusima i plućima.

ŠKORPIJA

Isplata koju ste očekivali dolazi vam, ali ćete prilično naporno raditi i trošiti mnogo energije na poslu. Na polju ljubavi pokazujete čvrst stav i tražite od partnera da se konkretno izjasni po nekim pitanjima. Kada je u pitanju polje zdravlja, mogući su problemi sa kičmom, kostima, leđima, čuvajte se uganuća preloma ili povreda zglobova.

Foto: Free-Photos/pixabay.com

STRELAC

Odlična faza vas očekuje i može se reći da svi poslovi idu jako dobro. Na polju ljubavi imate potrebu da inicirate nova dešavanja i da se zbližite sa osobom koja vam se dopada. Zdravstvena situacija bi mogla da bude promenljiva tokom ove nedelje, pa su generalno mogući problemi sa glavoboljom, vidom, pritiskom, ali i sa hroničnim umorom.

JARAC

Malo ste rasejani kada je u pitanju posao, pa onda lako dolazite i do tenzije i žurbe kasnije. Ljubavna situacija vam nije idealna, imate utisak da partner nešto krije. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa nesanicom, sa nervozom, lošom cirkulacijom. Generalno ste bez energije i volje i sve vam nekako teško pada. Probajte da se opustite.

VODOLIJA

Idealna je faza za godišnji odmor ili slobodne dane pošto poslu niste posvećeni i odmarate. Na polju ljubavi vas očekuje neka neobavezna veza, susret u prolazu. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da budete zabrinuti. Potpuno ste u svom elementu i imate dovoljno energije. Prija vam što veća aktivnost, kao i da ste što više u pokretu.

RIBE

Očekuju vas neke poslovne promene koje bi mogle i trebalo da budu generalno veoma pozitivne za vas. Možete da se nadate unapređenju. Emotivna veza koju imate lepo napreduje. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa zubima, desnima, osetljivom kožom ili kosom, ali uz adekvatan tretman svaka od smetnji može da se reši. Posvetite se sebi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike