U trendu

Pevačica Kamila Kabeljo izvinila se zbog rasističkog jezika

LOS ANĐELES – Mlada pevačica Kamila Kabeljo se izvinila zbog rasističkog načina ponašanja kakav je, kako kaže, imala dok je bila mlađa, prenosi BBC.

Ona je na Tviteru napisala da je u prošlosti koristila rasistički jezik, čega se duboko stidi i zbog toga će žaliti zauvek.

Pevačica hita Havana rekla je i to da nikada nikome nije namerno naudila, niti će nauditi i žali što je u prošlosti imala loše postupke.

„Bila sam neobrazovana neznalica i jednom kada sam postala svesna istorije i težine, te pravog značenja ovog groznog jezika, osetila sam duboki sram. Izvinila sam se i izvinjavam se sada“, dodala je ona.

Snimci s njenog mobilnog telefona, koji su ove sedmice počeli da kruže na Tviteru, pokazuju pevačicu kako koristi slovo N na svom starom Tumblr računu, što upućuje na termin „Niger“, pogrdni naziv za tamnopute stanovnike SAD, preneo je sinoć portal Klix.ba.

Iako mediji do sada nisu uspeli da dobiju uvid u Tumblr postove Kamile Kabeljo s nekadašnjeg računa, ona je navodno delila rasističke šale između 2012. i 2013. godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.