U trendu

Slavni Đ Martin Garrix na SeaDance Festivalu u Buljaricama

NOVI SAD – Martin Garrix, trostruki dobitnik titule za najboljeg svetskog Đ-a, predvodiće program sedmog Sea Dance Festivala koji se održava od 28. do 30. avgusta na budvanskoj plaži Buljacica u Crnoj Gori, najavili su iz Exit tima.

Garrix na festival stiže uz audio-vizuelni spektakl kakav je publika do sada mogla da vidi samo na najvećim svetskim festivalima kao što su Tomorrowland, Coaćela, EXIT, Ultra i drugi.

Koliko je Garrix svojom pojavom uzdrmao same temelje muzičke industrije, govori podatak da je sa samo 23 godine najbolje rangiran svetski Đ u protekloj deceniji, te činjenica da iza sebe ima čak 60 miliona fanova, 19 prestižnih muzičkih nagrada, kao i 69 singlova koji zajedno premašuju 10 milijardi strimova.

Vodeći svetski izvođači poput Rihanne, Justin Biebera i Dua Lipe utrkuju se da sarađuju sa njim, dok ga je čuveni magazin „Forbes“ proglasio jednim od najuticajnijih svetskih ličnosti ispod 30 godina.

Pored nastupa na Zimskim olimpijskim igrama 2018, ove godine je izabran i za autora zvanične himne Evropskog prvenstva u fudbalu UEFA EURO 2020!

Nakon što je Guetta lestvicu Sea Dance spektakla postavio veoma visoko, Garrix je danas praktično jedini u svetu koji može da je ne samo dohvati, već i dodatno podigne, barem ako je suditi po moćnim produkcijskim nacrtima koje je njegov tim pripremio u saradnji sa Exit timom. To potvrđuje i podatak da je u zvaničnoj Sea Dance festivalskoj anketi osvojio uverljivo prvo mesto, sa čak duplo više glasova od drugoplasiranog izvođača.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.