U trendu

Beker: Šokiran sam, Novak se mnogo branio!

Doskorašnji trener tenisera Novaka Đokovića, legendarni Boris Beker, rekao je da je šokiran eliminacijom Srbina u drugom kolu Australijan opena, za razliku od Matsa Vilander koji nije bio iznenađen.

Istomin, 117. teniser sveta, eliminisao je branioca titule i šestostrukog osvajača Melburna Novaka Đokovića 7:6 (10:8), 5:7, 2:6, 7:6 (7:5), 6:4 i napravio najveće iznenađenje u dosadašnjem toku turnura.

„Šokiran sam, mislim da je Novak bio previše defanzivan u meču. Sa druge, Istomin je bio strpljiv, igrao je odlično i pametno, i u potpunosti zasluženo slavio. Istomin je pokazao da ima dobru tehniku i snažan servis, iako mesto na ATP listi to neće da pokaže“, rekao je Beker u izjavi za Eurosport.

Sa druge strane, Vilander smatra da je prirodno da Đoković izgubi jer, kako je naveo, takve padove imali su Rodžer Federer i Rafael Nadal.

„Dešavaju se takvi porazi i oni pokazuju da su Federer, Nadal i Đoković ljudi. Tenis na vrhunskom nivou je veoma naporan, jednostavno se dogodio poraz Đokoviću. Na njemu je da razmisli šta mora da učini da se vrati na vrh“, rekao je Vilander.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)