U trendu

Brejdi napušta Petriotse posle 20 godina

BOSTON – Legendarni američki kvoterbek Nju Inglad Petriotsa Tom Brejdi objavio je danas da posle 20 godina napušta tim iz Bostona.

Brejdi se oglasio porukom na društvenim mrežama gde je objavio da napušta „patriote“, a još uvek nije poznato gde će nastaviti karijeru.

„Želeo sam da se zahvalim svim neverovatnim navijačima Petriotsa. Masačusets je bio moj dom 20 godina. Istinski su to bile najsrećnije dve decenije koje sam mogao da zamislim u životu i ne osećam ništa osim ljubavi i zahvalosti zbog vremena provedenog u Nju Inglandu. Podrška je bila neverovatna. Voleo bih da svaki igrač može da je iskusi. Moja deca su rođena i odgajana ovde, a vi ste ovog momka iz Kalifornije prihvatili kao svog. Volim vašu posvećenost i odanost vašim timovima i pobede za naš grad znače više nego što ćete ikada znati. Ne mogu da vam se zahvalim na podršci našem timu, na prepunim trening kampovima, rasprodatim stadionima i najviše šampionskim paradama. Blagosloven sam time što sam to delio sa vama”, napisao je Brejdi.

Petriotsi su ga draftovali 2000. godine kao 199. pik u šestoj rundi NFL drafta, šest puta je bio šampion, četiri puta je bio MVP Superboula, tri puta MVP sezone.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.