U trendu

Del Potro poručio Đokoviću: Uživaj sa decom

Huan Martin del Potro, argentinski teniser i jedan od najboljih prijatelja srpskog igrača na ATP turu, poručio je Novaku Đokoviću da uživa kod kuće sa decom.

– Moj savet njemu jeste da se lepo provodi i da uživa sa decom kod kuće, biće spreman i dovoljno snažan kada dođe vreme za povratak – poručio je Del Potro Đokoviću.

Osvajač dvanaest Grand Slam titula odlučio je, posle predaje u četvrtfinalu Vimbldona da napravi pauzu do kraja godine kako bi maksimalno spremno dočekao sledeću.

– Nije nimalo lako napraviti veliku pauzu i onda se vratiti. Mnogi igrači igraju dobro nakon duže pauze zbog povrede, ali taj efekat ne dođe odmah, već je potrebno da prođe malo vremena da bi sve došlo na svoje mesto – dodao je Del Potro, kome su povrede, nažalost, oblikovale karijeru.

– Zglob zna da me muči na samu promenu vremena, ali i uslova za igru, pa je to svakako nešto na šta moram obratiti pažnju. Radujem se tenisu i u godinama koje slede. Sada moram vredno da radim jer sam izgubio dosta zbog povreda. Opet, nije mi važno da li sam u Top 30 ili Top 50 – samo želim da igram tenis – zaključio je.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike