U trendu

Gajić pisao Vučiću: Hvala Vam na pomoći

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) Zoran Gajić zahvalio je danas, u svoje lično ime i u ime svih poklonika tog sporta, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na novčanim sredstvima koje je Republika namenila Savezu.

„Pomoć Republike Srbije je od izuzetnog značaja, jer ćemo isplatiti višegodišnja zaostala dugovanja i omogućiti da nesmetano nastavimo sa radom“, navodi se u pismu koje je Gajić uputio Vučiću.

„Izuzetno smo ponosni na činjenicu da Vi, kao predsednik Republike Srbije, pratite rezultate odbojkaških reprezentacija i pomažete da se nastavi tradicija osvajanja medalja na velikim takmičenjima“, dodao je Gajić.

On je naveo i da OSS duguje zahvalnost Vučiću i zbog pomoći koju pruža u realizaciji projekta Nacionalnog odbojkaškog centra čime bi „odbojkašice i odbojkaši dobili još kvalitetnije uslove za rad i nastavili s promocijom Srbije na medjunarodnoj sceni“.

„Uveravam Vas da će Odbojkaški savez Srbije svojim još intenzivnijim angažovanjem i još boljim radom opravdati sva dosadašnja i buduća ulaganja Republike Srbije u naš sport“, zaključio je Gajić u pismu upućenom predsedniku Vučiću.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.